Toysdaily 玩具日報

[原創][作品分享]Lego宇宙大帝 ..<快快去...大結合..!!!>..(好多圖)

正..O咀中:50: ....取出武器時和原著一樣:53:
支持!
真係好利害既功力:71:
:Q :Q :Q ..............好厲害........不單止全變....活動力亦ok....仲有把劍收藏架位置.......
實在太厲害了!!!!:$
勁呀:$
too crazy .......   u r a legend~ :71:
係咪傻架.....:69:
乜而家Lego可以咁玩架咩:help:

大大真係勁, 無話可說......
加油~努力~絕對支持~:71:

回覆 1# 的文章

你阿哥真係"堅過石堅":71:
:Q ~~~~~~~~~~~~~~好勁呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好厲害!極之配服你們對lego的運用有些地方我都想了好一會才估到點砌出來,當然有些睇極都唔明對拳頭就是了.
我都有自己砌下lego的不過一般都只係"改裝",重新搭健好耗時間,特別係搵零件有時砌一隻拆幾隻....
原帖由 warxv 於 4-1-2008 09:25 發表
好厲害!極之配服你們對lego的運用有些地方我都想了好一會才估到點砌出來,當然有些睇極都唔明對拳頭就是了.
我都有自己砌下lego的不過一般都只係"改裝",重新搭健好耗時間,特別係搵零件有時砌一隻拆幾隻....

...先多謝讚賞....搵零件真係好花時間, 不過搵顏色仲難..雖然Lego出&#21655;好多顏色, 但係唔係每件零件都有齊咁多隻色...所以&#21709;顏色配合方面都好難....:80:

樓主,你太強喇!!!:71:
見到呆左~~~~
原帖由 oj 於 2-1-2008 10:08 AM 發表
無敵...

宇宙大帝唔係我個年代
睇到大大個post 先知把劍點黎...

正如上面所講... O 晒咀...
一路睇一路發呆

請受小弟一拜....

每次看到這種由LEGO積木所組合的東東,就覺得佩服。。。。。。。。。。:shiny: :shiny: :shiny: :shiny:
唔知點講好一個字講晒[ 強 ]:67:
:handshake: :handshake: :46: