Toysdaily 玩具日報

查看: 151737|回復: 64

[原創][作品分享]Lego宇宙大帝 ..<快快去...大結合..!!!>..(好多圖)

我&#21707;返&#22175;啦!!!....首先好多謝支持我&#21707;兩兄弟&#22021;朋友, 上次Lego比賽我&#21707;&#25886;&#21655;冠軍之後, &#25886;&#21655;&#21874;戰利品(3千元Lego)返屋企係咁砌….我哥哥發功一輪後, 終於有新&#22021;作品誕生啦…..新一年&#22021;來臨, 就比隻新作品大家睇下, 希望大家多多留言支持仲有一段短片(http://s139.photobucket.com/albums/q305/longbb1129/Lego/God%20Sigma/?action=view&#164;t=DSCN6231.flv)
我&#21707;一齊.....<快快去...大結合>.....!!!!!!!!!!!!

:71: :71: 無得頂呀
宇宙大帝 ..... 樂高之神!

繼Master of Leica之後,相信好快有「Master of Lego」!

看完之後...心裡有說不出的感動~:handshake:

08年第一回帖就咁有意義~正~!!:71:

加油~!!:71: :71:
真係勁掂! 仲好玩過合金魂!!!
~哇靠:50: :50: ...真是太神了...佩服.請受小弟一拜:64:
:71:  king of lego.............Small toy big story.............
:@ 08強勢回歸!!

這根本就應該商品化吧?:$
變形,關節都註意到.

當我見到武器時真的:Q O了嘴....
你們太貼心了吧?:35:
原著一樣的取出武器????

感動啊:64:

無得頂!多謝你們分享這麼好的作品.
亦恭喜你們奪得冠軍:77:
精彩~:71:
完美:handshake: 今次比先前大大既舊作更加神似,能不斷進步,好強呀:!
把劍既出場實在太屈機喇大大 !! :blame:
lego大王:34:
小心比笨大抄左個design出超合金魂啊~~:71:
無敵...

宇宙大帝唔係我個年代
睇到大大個post 先知把劍點黎...

正如上面所講... O 晒咀...
一路睇一路發呆

請受小弟一拜....
無得頂呀好強呀大大:71: :71:
有心有力~~:71: