Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

你好呀~~第一次尼~發現原來好多人鐘意ZOIDS...太好了!!
我係女仔~~~愛上ZOIDS好耐了~~~~因為鐘意恐龍同4腳動物:^
請問有無人放LIGER ZERO 既野....?
我最近睇RD篇令我更愛LIGER ZERO呀...RD都好可愛~:35:
RD隻LIGER ZERO更可愛XDDDDDDD
E加我屋企得1隻可動王....
唔知有無人放LIGER ZERO既野比我呢....:handshake:
要多隻LIGER ZERO我都唔介意架!!!
因為裝我得藍色果套....希望有更多....希望有大大放隻小白獅比我啦?如果有RG果幾隻零式就好了~:handshake:
玩左咁耐zoids 先發現呢到有討論zoids既正post  但本身已經沒玩2年-3年了 近排又開始玩番 唔講咁多去圖先0.0

心口識著燈同埋會識叫

無意中發現佢有uv效果:handshake:好靚  (可能好多人都知)

原帖由 哨牙囡 於 31-3-2009 08:20 PM 發表
隻可動改造咩來頭?:58:

e加邊度重可以搵到佢地...
我最愛既liger zaro.:die:
另外勁想搵e隻zaro....

搵唔到圖...借住尼...:(
原帖由 kaykaylee 於 6-10-2009 03:43 AM 發表

e加邊度重可以搵到佢地...
我最愛既liger zaro.:die:
另外勁想搵e隻zaro....

搵唔到圖...借住尼...:(

唔多覺有
原帖由 kitdor 於 6-9-2009 12:00 AM 發表

搵左好耐終於買到喇.不過家中o既軍曹女大大話唔中意佢個樣:79:

入手幾錢
行置樂唔見有LIGER ZARO買.....:no:
其他既都見重有...:time:
有無人話我知邊度有得買呀!!???:53:

近排入手  今日先得閒post><"
有無人知邊到仲有多d zoids賣呀
我見毒氣室個網好多都係賣曬既∼
因為我好想搵返藍色既超重劍長牙獅呀
唔該曬∼
原帖由 48195 於 28-10-2009 06:16 PM 發表
有無人知邊到仲有多d zoids賣呀
我見毒氣室個網好多都係賣曬既∼
因為我好想搵返藍色既超重劍長牙獅呀
唔該曬∼

上2個星期 yahoo有人賣 好平100蚊好似
舊合益有完成品賣 好似賣180~~
有大大見有可動王的liger zero和3件甲賣嗎@@?
有無大大有經驗,知道漫畫節有無zaro補買....?
我隻可動王藍色套奘有一邊壞左....天呀!!:47:
很冷清~~
好耐唔見呢個post:42:

無止盡的零式地獄

預計冬季推出,睇來要拿拿聲砌好手上買左o個幾隻先得。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

請問大家知唔知道邊度仲有zoids hmm 15格鬥金剛賣,真係番轉成個香港都無