Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> 突擊自由高達二式

Hawk 發表於 16-6-2024 05:59 PM
近年Metal Build都話有番咁上下質素吖,但metal robot魂我覺得根本連原價都唔值,要炒咪由得佢炒囉,正價買 ...

真,一千已經覺得極限,再多d不了

日魂2次 2025年3月発送分
6月19日(水)
18時 ストライクフリーダムガンダム弐式

https://x.com/t_features/status/ ... bjrVsfl0uaagIF8aTLw
 樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層

發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
港魂有二次都係唔夠人搶,等現貨睇下有冇雞執算
 樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
明知多人要都仲飢餓式銷售, 定係佢驚美國話佢產能過剩制裁佢
再開都係秒殺, 好心就任訂啦.我想玩機械人, 唔係機械人大戰 ~~
明明係獨家嘢自己賺晒, 唔知點解要益炒家, 一SET炒家賺千一蚊, 可能賺得多過bandai
minghim927 發表於 24-6-2024 09:24 PM
明明係獨家嘢自己賺晒, 唔知點解要益炒家, 一SET炒家賺千一蚊, 可能賺得多過bandai ...

有第三次開訂喎, 再好賣物第四次甚至第五次受注囉