Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> 突擊自由高達二式

發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
Rider 發表於 15-6-2024 01:55 PM
去精粉和孤仔都冇開訂

問就有㗎喇。
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
G3X 發表於 15-6-2024 03:04 PM
唔期待,之前2,3年真骨已經睇清個幾間野d嘴臉,無得訂現貨又炒,咪當玩小幾隻 ...

呢幾年成日都見佢地D熱門野只限門市但幾分鐘就截, 明明當時無客, 但個店員望住手機係咁打訂單出黎, 接著熟客來到比錢就搵翻張單出黎比佢
成件事都係笨大搞饑餓銷售搞出黎。
STRIKE FREEDOM和INFIINITE JUSTICE作為人氣主角機都搞魂限,擺明玩死班真玩家
唔吸引一堆炒家搶貨先奇
bunnyyau 發表於 15-6-2024 06:31 PM
成件事都係笨大搞饑餓銷售搞出黎。
STRIKE FREEDOM和INFIINITE JUSTICE作為人氣主角機都搞魂限,擺明玩死班 ...

已經唔少炒家搶完放售緊
平時一有正式魂限資料, 孤仔就會好快開訂, 今次只係放得亞C蘭俾人訂, 冇果3部機, 就估到有野炒了
go-go321 發表於 15-6-2024 07:41 PM
平時一有正式魂限資料, 孤仔就會好快開訂, 今次只係放得亞C蘭俾人訂, 冇果3部機, 就估到有野炒了 ...

佢昨晚網店有開正義但唔平. 突自同背包冇開, 應該訂唔到(唔夠)貨.
發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
RX78GP03 發表於 15-6-2024 08:42 PM
佢昨晚網店有開正義但唔平. 突自同背包冇開, 應該訂唔到(唔夠)貨.

買唔到物等Seed Freedom十周年版囉,一定會出一次就咁突自極架喇,切7保證。
炒到咁,玩少隻好過。
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
mchwong2 發表於 15-6-2024 10:44 PM
炒到咁,玩少隻好過。

哦? 此時普遍幾多?
熱狗OO 發表於 16-6-2024 01:36 AM
哦? 此時普遍幾多?

+50%, 直逼MB價

砌模型囉.......
發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
eddiem249 發表於 16-6-2024 11:18 AM
砌模型囉.......

年紀大,冇心力砌

其實無論SEED同SEED DESTINY都已經入咗一堆MB同MR魂,即使買到隻所謂SFII放入櫃都亦只會藏身其中不被發現,同款式改少少嘅合金實在太多,反正炒到離地,都係時候戒買
發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
go-go321 發表於 16-6-2024 02:10 AM
+50%, 直逼MB價

睇到了,都痴Q線,我都話機動戰士害人不淺㗎喇,少玩高達先會發達。
近年Metal Build都話有番咁上下質素吖,但metal robot魂我覺得根本連原價都唔值,要炒咪由得佢炒囉,正價買唔到,轉頭就唔會再想買~