Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年11月 超合金魂 GX-113 最強機動 高達TRYON 3

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
fallout8 發表於 13-6-2024 12:08 PM
公平d講,MB d背包鬼死咁大舊,關節再緊都未必企得穩,佢送得支架就係預左隻野一定要上支架玩。 ...

呢點千值練同ccs做得比較好,至少絕大部份都唔會有要向前傾先企得到嘅情況,舉個例子,ccs風魔係出咗名背包又大又冇腳跟(機設問題),但我試過加固過腳跟隻爪,再唔跟設定咁將佢放落黎當腳跟用,佢就承受得住對翼嘅重量無須前傾都唔會向後跌
發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
熱狗OO 發表於 13-6-2024 10:56 AM
係, METAL BUILD的真三一直頭腳踝都鬆幾乎企唔到.... BANDAI近年的質素產品落差好大

固此, 今次都係睇YO ...

啱呀,所以我對佢嘅態度係正價訂到就訂,訂唔到就等現貨算
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
話說,我玩咗咁多年玩具其實無用心研究過,有無師兄知道P-BANDAI開訂嘅準則?好似呢隻咁,點解唔開呢?
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
ToyKnife 發表於 14-6-2024 10:20 AM
話說,我玩咗咁多年玩具其實無用心研究過,有無師兄知道P-BANDAI開訂嘅準則?好似呢隻咁,點解唔開呢? ...

通版唔好咩?如果係 pb限定,香港只會0秒 sold out …