Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年8月 超合金魂 GX-31SP V型電磁俠 CHOGOKIN 50th Ver.

今晚出去旺角各大玩具店各詢問了一次、全部仲未開訂
stonekeung01 發表於 4-3-2024 01:03 PM
https://tamashiiweb.com/tn_blog/134/

有無求其D,找隻試作品就當係GX-31
手臂的確係31版,但幾時有出過黃機倉的31,5號機天線明顯是31V版本,相信係出31V前的檢討試作品
G-man 發表於 4-3-2024 08:47 PM
今晚出去旺角各大玩具店各詢問了一次、全部仲未開訂

係 FB 見到五月有收訂, 盛惠 $!&$(
昨晚我有問過信和2/F五月、佢哋回覆我話仲未開訂喎!
G-man 發表於 5-3-2024 05:23 PM

可能今日先開, 你再問問佢地!

剛剛見到模倉都有開, 個價係 $!&$(
呢個模,改少少,出完又出????‍????
G-man 發表於 5-3-2024 05:23 PM

五月1749訂~~~~~~
蒸粉也是1749
按V形往積,如果想入但要等現貨跌價嗰啲師兄,我見議都係訂咗穩陣,我真係未見過一隻V型合金玩具會蟹…….
有笨大冇絕版
今次再販會係我第一隻V仔。。
我已經有gx39 同 40周年版本 ,依隻一定會買,但唔會訂等現貨
morpheel 發表於 6-3-2024 09:19 AM
我已經有gx39 同 40周年版本 ,依隻一定會買,但唔會訂等現貨

師兄,請問以你觀察40周年同50周年版本 有咩唔同? 上面得第一版同最新版比較。
我只知初辦和40週年最大改是右手隱藏炮
初辦是內藏手臂內, 40週年就簡化換件

初辦10只有10只都腳軟關節鬆

GX-31

GX-31V

GX-31V (40th Anniv.)

超合金魂 GX-31SP 超電磁マシーン ボルテスV CHOGOKIN 50th ver.
●33000円、8月予定●約24cm

https://hjweb.jp/article/1410977/