Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年8月 超合金魂 GX-31SP V型電磁俠 CHOGOKIN 50th Ver.

當年入手隻GX-31V印象中係"睡記"開倉,買滿唔知幾多錢之後,唔記得係可以直接換定加錢換
CombattlerV 發表於 21-2-2024 05:12 PM
我只買咗2006 GX31,當年買$9XX

我都係!!!
我頂你萬代,一套模改色翻出4次,價錢貴足一倍,有冇人性…咁幾時開訂啫?
講起腰兩邊粒釘,連SMP都處理得好過佢。
除咗萬能俠同高達,V型都算笨大其中一款出得最多嘅机体
隻gx31算㩒擺,除左髖關節問題,其他野重正正常常。
Bandai expects people to pay that price for an 18-year-old engineering/design... When they have the money to make a new Voltes V figure when they choose not to. Pass for me.
taifat 發表於 21-2-2024 04:55 PM
等dx再版,呢隻無興趣

我都等緊, 我諗要等多五年後先會再版.
CombattlerV 發表於 21-2-2024 04:57 PM
上次40th無買,今次50th就必買

我也是上次40冇買, 今次入手一隻
johnluth 發表於 22-2-2024 01:21 PM
我都等緊, 我諗要等多五年後先會再版.

我諗又未必, 笨大無理由, 有$唔要, 當時 GX 71 百獸王, 抄上去, 再版再抄, 現在大把貨, 6月又話50週年出電鍍版, 技窮, 財困, DX V 型再版不遠矣
柴灣20座男孩 發表於 22-2-2024 01:44 PM
我諗又未必, 笨大無理由, 有$唔要, 當時 GX 71 百獸王, 抄上去, 再版再抄, 現在大把貨, 6月又話50週年出電 ...

舊版DX到依家都11年了, 到時再版2號, 再版超力, 先至到V型.
如果正價買到,抵過 MB 高達
50th 價錢升級 , 產品就....

請問有冇地方有預訂?