Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: allenwalker

[玩具報告] 千值練AMAKUNI KIZIN - 積達王KING J-DER

Totally.
z21948814 發表於 5-2-2024 07:45 PM
我就唔明呢到啲人喇
SMP呢啲完全變形合體又話合完比例怪, BABABA
然後到老千呢隻主打外型可動, 又話唔可以 ...

千值練呢隻其實係可以唔換件完全變形,係戰艦造形會怪啲啫,但呢個係原設問題,就好似三一咁,俾得你完全變形就唔可能靚仔得去邊。今次呢隻最正嘅一點係,只要你display J-ark,隻J-der係可以完整獨立出嚟而且冇任何剩件
我自己就好滿意,King J-der嘅可變產品咁多年黎真係一隻手數得哂,呢隻絕對係最出色嘅一款,亦都唔肯定之後仲有冇廠會出。
最大嘅缺點我嘅睇法同樓主一樣,係面相改差咗,燈效透膠同貴囉
睇咗開箱片,外型同可動都真係幾正,係個身細咗少少,價錢同上次4G一樣真係貴咗啲,產品唔多下都值得買既
千值殿仲未通知我有得拎...我估自己係第二、三批先有

完全變形、造形、高可動,三者好難兼顧
就算得,個定價一定萬萬聲起跳。你睇下BANDAI解體匠機就知(仲要係低可動)
Hawk 發表於 7-2-2024 09:24 AM
睇咗開箱片,外型同可動都真係幾正,係個身細咗少少,價錢同上次4G一樣真係貴咗啲,產品唔多下都值得買既 ...

雖然未到必入,但如果呢排冇乜邊隻要找數又手癢癢嘅話,King J-Der fans係值得入手嘅
bunnyyau 發表於 7-2-2024 11:59 AM
千值殿仲未通知我有得拎...我估自己係第二、三批先有

完全變形、造形、高可動,三者好難兼顧

我反而係好遲先喺D4toys訂,但出貨日就收到email通知出貨了(雖然會比千值殿貴多幾十蚊)

今時今日我真係盡量都唔想再用bandai做例子,雖然唔係冇好嘅產品,但大部份時間都係hea玩家嘅