Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王

redfish 發表於 21-2-2024 04:45 PM
其實係無錯的
零食物語有得賣的要用未計稅價9算計
網限野就用連稅定價58算計

乜原來有D咁既玩法?真係唔講唔知, 感謝紅魚兄又袋錢落我袋!
hong1971 發表於 21-2-2024 06:30 PM
應該唔係 普通版都可以官網訂 戰隊果d都係咁 唔會見pb平過普通版

戰隊那些普通版都是用未計稅定價9算計,睇返日圓定價和香港PB定價就知
這次剛好網限版平過1.5普通版價,所以才出現普通版貴過網限的怪現象
玩具Joe 發表於 21-2-2024 09:22 PM
乜原來有D咁既玩法?真係唔講唔知, 感謝紅魚兄又袋錢落我袋!????

所以普通貨一定唔可以PB訂,除非覺得錢太多,要分多D畀Bandai駛

超合金魂或SMP的金毛獅王、始终還是欠缺了最後一件強化武器........,......「鐳射旋轉双飛鉈」
有無講明係銀色定灰色先
係一種同灰色無分別既銀色。
今次同合金魂唔同,頭及膞頭唔使換件
taifat 發表於 23-2-2024 06:32 AM
今次同合金魂唔同,頭及膞頭唔使換件

超合金係分体個人型做形先,佢合体個時會顯得個頭/臂膀特別細,所以先比個大頭/大臂膀.
今次SMP倒轉黎分体個時變左大頭仔,但個臂膀又唔加大,但合体後個頭就正常,個臂膀就超細.我又唔明佢點解唔換件.
強襲 發表於 23-2-2024 10:06 AM
超合金係分体個人型做形先,佢合体個時會顯得個頭/臂膀特別細,所以先比個大頭/大臂膀.
今次SMP倒轉黎分体 ...

我反而覺得幻影金剛時頭size可以,但佢合體做金毛獅王後頭太細喎,比例拿捏得不好。
Action Toy 隻金毛,我買時都係用炒價買$299,個人覺得都可以接受,但俾我玩斷咗隻右手,呢隻SMP我都應該會買嚟玩,最衰嘅係要自己砌。
你好 發表於 23-2-2024 02:13 PM
我反而覺得幻影金剛時頭size可以,但佢合體做金毛獅王後頭太細喎,比例拿捏得不好。 ...

正名「幻影鐵金剛」

CROSS-IN SET

SMP 未来ロボ ダルタニアス クロスインセット
●販売元/バンダイキャンディ事業部●12980円、受注中、6月発送予定●約18cm●ガム1個付属●プラキット●プレミアムバンダイ販売アイテム

https://hjweb.jp/article/1388395/

請問有無灰模版賣?D線條睇得好清楚好鬼靚呀!