Toysdaily 玩具日報

查看: 11025|回復: 59

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王

預告

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20240131_smp

無買超合金魂,可能會買呢個。
好吸引 但會唔會我既愛唔夠大而卻步
期待魔改版!
HighLamb 發表於 31-1-2024 11:57 AM
無買超合金魂,可能會買呢個。

X2, 睇下是次怎樣處理那對空心釣靴腳
對獅子前腳唔好都係就咁反去後面就算,拆件合體最好,玩完全合體我有合金魂,我只想要一隻外型重視高可動就可以了
bigbigfriend 發表於 31-1-2024 05:23 PM
對獅子前腳唔好都係就咁反去後面就算,拆件合體最好,玩完全合體我有合金魂,我只想要一隻外型重視高可動就 ...

I second that.  寧願用換件都唔想對前腳反去後面
當年砌過呢款模型,仲特登去環球買咗幾支模型油上色,當然係油到出晒界。

熱狗OO 發表於 31-1-2024 05:16 PM
X2, 睇下是次怎樣處理那對空心釣靴腳

實係抄 AT ........
好期待六神合體同宇宙大帝呢!雖然想佢同超獸一齊出RG多啲,但出埋SMP先啦
newnov 發表於 1-2-2024 08:34 PM
好期待六神合體同宇宙大帝呢!雖然想佢同超獸一齊出RG多啲,但出埋SMP先啦 ...

超獸出RG發夢就得

當勇者王都出,我覺得咩都唔係夢
newnov 發表於 3-2-2024 08:38 AM
當勇者王都出,我覺得咩都唔係夢

雖然我都有相同諗法 但笨大好識計數 無個大熱潮令商品大賣 佢係唔會平淡咁出
睇定價,如果同舊版合金魂咁上下價,真係唔使考慮

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王 通常版

幻影鐵金剛

金毛獅王

金霸機

全高約180mm

火炎劍

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王 CROSS IN SET【PB限定】

限定版火炎劍, 全長約160mm

限定版內容

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王
予約開始日時:2024年2月20日(火)
メーカー希望小売価格 :9,000円(税込9,900円)

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 未來合体 金毛獅王 CROSS IN SET【PB限定】
お届け予定日:2024年6月発送
予約開始日時:2024年2月20日(火)13時
販売価格:税込12,980円

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20240219_smp