Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 NARRATIVE GUNDAM 敘述高達 C裝備 Ver.Ka

https://hk.gundam.info/content/mgka/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

B裝係指兩隻咸濕手定係巨形捉雀機?
各位大神, 冇追開, 請問呢部高達個名咁得意叫敘述高達??
熱狗OO 發表於 3-10-2023 12:03 PM
B裝係指兩隻咸濕手定係巨形捉雀機?

有線牛油炮......

即係兩隻咸濕手囉  發表於 3-10-2023 03:50 PM
denniskwong 發表於 3-10-2023 02:34 PM
各位大神, 冇追開, 請問呢部高達個名咁得意叫敘述高達??

Narrative你用Google翻譯物係敘述囉。

本帖子中包含更多資源

x

絕對係有機會插低過兩舊的VER KA MG
總覺得個機設似係未完成機 ..
stevechu55 發表於 25-10-2023 11:37 AM
總覺得個機設似係未完成機 ..

的確係未完成機, 係為捉金雀搵NU GUNDAM的零件臨時拚合出來的機體, 即自家改裝車一樣, 唔係原廠出部

本帖子中包含更多資源

x

造工無問題, 問題係呢隻野無乜玩點及賣點, 就係普通機械人一隻或者普通高達一隻

但放落VER KA即係你唔洗旨意有可動性, 睇個款應該水星跪都做唔到;

應該雙眼都係新造法: 即黑色眼框+透明綠眼珠分埋件出黎, 貼紙都唔洗, 若是, 平的話物買塊隻
史上最怪雞嘅核戰機
Amuro0093 發表於 31-10-2023 11:23 AM
史上最怪雞嘅核戰機

係為飛出黎果下夠CHOK嘛, 果幕幾熱血既, 抄天元突破抄到咁...

MG ナラティブガンダム C装備 Ver.Ka
●発売元/BANDAI SPIRITS ホビーディビジョン クリエイション部●価格未定、発売時期未定●1/100、約20cm●プラキット

https://hjweb.jp/article/1221840/

單計核戰機, 呢隻應該係最靚, 成隻雀咁