Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF「鐵拳 8 / TEKKEN 8」

nela 發表於 21-9-2023 12:36 PM
Virtual Fighter  Figma 出過初代2只...當然係笑料啦.......也無以為繼

SS版積木人送都唔要咁既款

當然止步啦

THOUTHER 發表於 20-9-2023 11:44 PM
小弟都唔多睇好呢條Line,以3D格鬥遊戲來計,「鐵拳」既不及Sega的「Virtua Fighter」咁經典咁有江湖地位 ...

鬼佬果邊係hit 鉄拳
雖然話要跟足鐵拳8的新造型,但隻風間仁實在太擁腫,咁攪法可以擺得出幾多個Pose?睇嚟似係出多隻就會玩完!
THOUTHER 發表於 21-9-2023 11:01 PM
雖然話要跟足鐵拳8的新造型,但隻風間仁實在太擁腫,咁攪法可以擺得出幾多個Pose?睇嚟似係出多隻就會玩完 ...

都預左佢幾隻內玩完,今個月隻烙印格斯如果唔掂,應該捱到出到第3隻狂戰士就腰斬
烙印其實都係少眾,會出已經有啲意外
G3X 發表於 20-9-2023 07:32 PM
佢自己出得差小人買腰斬怪邊個,人地街霸,kof都出得好過佢,storm collectibles kof個邊出到99京啦,依d非最 ...

storm 有隻邪惡風間仁出得唔錯

S.H.Figuarts 風間 仁

価格: 8,800円(税10%込) 8,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年06月

全高約150mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用頭部2種
    ・交換用手首左右各3種
    ・背景シート

https://tamashiiweb.com/item/14754/

S.H.Figuarts 三島 一八

価格: 8,800円(税10%込) 8,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年07月

全高約150mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用頭部2種
    ・交換用手首左2種右3種
    ・背景シート

https://tamashiiweb.com/item/14755/

無玩過此GAME但幾靚喎! 完全體現BANDAI國格: 冷門角式用心造

只8800YEN, 又15CM高, 理魯尾, 對番同系列臭SEED果對狗男女, 13CM高賣9900YEN, 細粒D造的難度低D但賣貴D個喎!

明喇! 根本睇角式定價, 及其實呢D濕9膠人成本好低,

BANDAI話: 劏你物劏你, 唔係中產就唔好玩
熱狗OO 發表於 26-1-2024 11:06 AM
無玩過此GAME但幾靚喎! 完全體現BANDAI國格: 冷門角式用心造

只8800YEN, 又15CM高, 理魯尾, 對番同系列臭S ...

初代主角,邊到冷門
G3X 發表於 26-1-2024 11:10 AM
初代主角,邊到冷門

呢對基友在初代唔係無著衫既咩?
熱狗OO 發表於 26-1-2024 11:12 AM
呢對基友在初代唔係無著衫既咩?

最新一集已經係老豆,去到中年期,對面kof京,街霸阿龍都換左3,4個造型

多謝賜教  發表於 26-1-2024 04:13 PM

https://youtu.be/udvqN4FseOw?si=fdPMd_vt8mj5UgRF