Toysdaily 玩具日報

查看: 9354|回復: 35

[新品消息] 3月 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> Hi-ν GUNDAM ~AMURO's SPECIAL COLOR~

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/2047814/

雖然有訂夜鶯, 但HI NU我諗我買RG算了
熱狗OO 發表於 22-8-2023 05:55 PM
雖然有訂夜鶯, 但HI NU我諗我買RG算了

夜鶯太大隻,反而想入隻Hi-nu , 細隻d, 易玩d.
珍珠白+電鍍紫
冇諗過夏亞版電鍍紅夜鶯
呢隻唔使諗

連魂版夜鶯都無入手既上

METAL ROBOT魂 <SIDE MS> Hi-νガンダム ~AMURO’s SPECIAL COLOR~
ABS&PVC&ダイキャスト製可動フィギュア
全高:約140mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各4種、ビーム・ライフル、ニュー・ハイパー・バズーカ、ビーム・サーベル柄×2、ビーム・サーベル刃(長)×2、ビーム・サーベル刃(短)×2、シールド、バックパック、フィン・ファンネル×6、プロペラント・タンク左右、交換用スタビライザー、専用台座一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:18,700円(税込)
2024年3月発送予定
https://tamashiiweb.com/item/14641/

隻色….. 第一次連睇官圖都覺得醜
明午港魂?
RG珠玉在前, 齋拍都靚過呢隻好多, 就是用來襯12月隻夜鶯都用RG算了; 仲成萬八YEN喎, 唔買喇

不過港魂都係1秒缺貨的了
買過幾隻mr魂,覺得個質素唔值千幾銀,7~8舊就ok
这。。。。。怕是唯一mr模具里反复利用率最高的吧
Hawk 發表於 14-9-2023 01:01 PM
買過幾隻mr魂,覺得個質素唔值千幾銀,7~8舊就ok

咁呢隻有電鍍色, 勉強值;

已開訂, 對YEN價6算
惟再睇真D無浮遊炮支架, 年頭隻NU GUNDAM都有喎
番查資料, 牛油炮支架係碌大炮, 我呢隻 MR 都係跟舊模一樣, 唔會係主體果邊俾牛油炮支架你

電鍍色加珍珠灰白,堅係靚嘅!但係真係好難保養收藏!容易變色同容易刮花!

港魂
METAL ROBOT SPIRITS <SIDE MS> Hi-ν GUNDAM ~AMURO’s SPECIAL COLOR~
https://p-bandai.com/hk/item/N2698613001001

除顏色州,同上一版是否一樣?