Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 Missing Link 元組 G1 玩具樣式

Updated
Argon 發表於 30-8-2023 09:57 PM
請問開訂未?  知唔知有冇日版可訂?

我見街鋪有得訂,但唔知係唔係日版,訂時問清楚間鋪啦
網圖 updated

竟然有 發寶膠 ...

其實老變迷就係想要呢種包裝之嘛,好彩今次Missing Link係日本TT社搞番,如果係孩記經手,一定玩無膠包裝,肉9酸啦!
等拎貨, 仲有隻MP44S
THOUTHER 發表於 24-2-2024 02:38 AM
其實老變迷就係想要呢種包裝之嘛,好彩今次Missing Link係日本TT社搞番,如果係孩記經手,一定玩無膠包裝 ...

過年前有張rumour list,美版都有隻G1復刻文哥,唔知係唔係呢隻換美版包裝再出,如果美版包裝用紙皮換發泡膠我都受,日版重新畫嘅封面同日文logo硬係差少少

係喎,當年復刻都係吸索,吸引力又多左DD.
新款消息流出

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
之前傳聞話下一隻Missing Link係音波,估唔到竟然係大黃蜂+跳崖者,真係有驚喜,呢兩隻野斷估可以塞得入C-01文哥個貨櫃卦?
TT社似乎有意响Missing Link出番唒博派車隊,MP系列出唔到爵士+幻影,唔知Missing Link又得唔得?
C-03和C-04係大黃蜂+跳崖者,係咁C-02係乜嘢?
 樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
THOUTHER 發表於 27-4-2024 11:38 PM
之前傳聞話下一隻Missing Link係音波,估唔到竟然係大黃蜂+跳崖者,真係有驚喜,呢兩隻野斷估可以塞得入C-0 ...

c-02 未係 文哥 動畫色 law ...

感謝師兄提醒!謝謝!自己兩個版本都有買咁都唔記得,唉!  發表於 6 天前
 樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
THOUTHER 發表於 27-4-2024 11:38 PM
之前傳聞話下一隻Missing Link係音波,估唔到竟然係大黃蜂+跳崖者,真係有驚喜,呢兩隻野斷估可以塞得入C-0 ...

佢又真係衰既,明明係同一款,咁都分2個 number