Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 Missing Link 元組 G1 玩具樣式

如果同G1差唔多大小,四至六百比較合理,點都好,期待佢長出落去
馬仔 發表於 10-8-2023 11:48 AM
當年4隻,文,星星叫,音波同加登,4隻$1000,

呢隻一隻頂4隻?利害!

时代唔同啦!当年的人工~楼价是几多钱???????今时今日又是几多钱啊!!美国人不断印钱以后生活会更艰难!!现金会贬值的更快呀!
其實呢 … 香港買 TF 係好鬼平既 … 鋪開訂係 6xx
價值好難同當年比 當年一個年飯都唔使$10
改到手腳加強可動 我覺得好玩好多了 再講雖然外型不跟足動畫 但簡單變形先係會令你想玩既樂趣
不過佢呢個定價我都覺貴咗dd
好有親切感呀, 好難唔課金.
Vince 發表於 11-8-2023 10:29 AM
其實呢 … 香港買 TF 係好鬼平既 … 鋪開訂係 6xx

見4算左右, 所以都即訂
hong1971 發表於 11-8-2023 10:41 AM
價值好難同當年比 當年一個年飯都唔使$10
改到手腳加強可動 我覺得好玩好多了 再講雖然外型不跟足動畫 但簡 ...

無厘頭到出汁, 用幾十年前個價黎比
唔知佢而家玩緊咩玩具, 全部都係以前個價?
心口放 Matrix 位係新設計
另外留意返 c01 同 c02 身體 detail 係有分別

要買就買c-01,兒時回憶
無錯, 舊G1改良關節非常吸引, 呢隻文哥仲可以拗腰, 好厲害! 還有 可以捽捽捽既博派貼紙, 童年玩變形金剛襟玩易變 嘰嘰咯咯感覺番哂黎, 期望將來會有建造派, 希望 TT 可持續下去, 出到勝利之鬥爭為止!
Vince 發表於 13-8-2023 10:47 AM
另外留意返 c01 同 c02 身體 detail 係有分別

c01 好似好啲, 有返以前個味道
百載真純 發表於 13-8-2023 06:55 PM
無錯, 舊G1改良關節非常吸引, 呢隻文哥仲可以拗腰, 好厲害! 還有 可以捽捽捽既博派貼紙, 童年玩變形金剛襟 ...

而家嗰啲變形冇乜癮,唔睇manual 都未必搞得掂
MP10已經係最盡 balance 得最好
但講有feel, 都係呢啲G1最有情意結
未確定消息

C-01真係好吸引,但個價錢真係定得高咗d,如果係HK$500(最多五尾),就會入手