Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[玩具攝影] Action Toys 太空西遊記

其實買都係童年回憶,呢個價要有愛係入面
以今時今日好多廠出嘅figure比,呢個可動真係唔合格 (90度差不多極限)
如果價錢定位$5xx - $6xx 比較合理,另外其它不足地方已經有CHing指出了

正如有CHing所講 買都係想完夢,我都覺得未必會再有廠出

機倉蓋有機關扣住同粒人仔有基本關節的話會好好多
價錢平D會合理好多,但因為產品太少,基本上無其他選擇,老餅局住入
最失望係人仔只能靠一隻腳的磁石貼喺飛機,企得好唔穩陣。個台座設計又低能,支架太短,架飛機想擺斜啲都唔得。覺得出得好hea. 有啲後悔訂咗另外兩架。
hkelmo 發表於 27-7-2023 12:06 AM
最失望係人仔只能靠一隻腳的磁石貼喺飛機,企得好唔穩陣。個台座設計又低能,支架太短,架飛機想擺斜啲都唔 ...

唔想眼冤,賣比其他師兄
hkelmo 發表於 27-7-2023 12:06 AM
最失望係人仔只能靠一隻腳的磁石貼喺飛機,企得好唔穩陣。個台座設計又低能,支架太短,架飛機想擺斜啲都唔 ...

另一腳個機頭上面整埋磁石就企得好地地,而家一邊磁實,另一邊腳浮起或挨住,想點!
taifat 發表於 27-7-2023 08:16 AM
唔想眼冤,賣比其他師兄

正有意意,平時我已經掉盒入櫃,呢隻入番盒賣番出去,我唔想講佢係垃圾,但真係hea 住做,

唔知是否係好多年前已出灰模,等左咁多年又唔改下,成隻野…………..

個盒又出到老年咁大,等人覺得9百幾好抵買,點知………….
睇完yt,師兄條開箱片、乜慾念都無了,, 放棄
馬仔 發表於 27-7-2023 08:29 AM
另一腳個機頭上面整埋磁石就企得好地地,而家一邊磁實,另一邊腳浮起或挨住,想點! ...

我見你相有個凹位是否就係比腳掌企..但 fix 唔實??

lostintv 發表於 27-7-2023 08:41 AM
睇完yt,師兄條開箱片、乜慾念都無了,, 放棄

https://www.youtube.com/watch?v=bom1UfENxRA

呢條? 只是個標題都感受到買家的憤慨....
馬仔 發表於 27-7-2023 08:33 AM
正有意意,平時我已經掉盒入櫃,呢隻入番盒賣番出去,我唔想講佢係垃圾,但真係hea 住做,

唔知是否係好 ...

賣番出去?我驚宜家無人肯接貨.....
nela 發表於 27-7-2023 03:20 PM
我見你相有個凹位是否就係比腳掌企..但 fix 唔實??

我記得紅色位無磁石,黑色N型位先有。
熱狗OO 發表於 27-7-2023 04:12 PM
https://www.youtube.com/watch?v=bom1UfENxRA

呢條? 只是個標題都感受到買家的憤慨....  ...

我都無留意到個標題,大話西遊..........

寫得好貼提!