Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> 突擊自由 & 無限正義 20周年紀念版

見之前出的 MR 正義 現在只賣 8舊,想買返
Mobile Suit Gundam SEED FREEDOM 2nd Trailer

https://youtu.be/jBTTERwah1Y

無敵哥隔左廿年又手痕出來屈機喇~ 今次有無無敵哥同粉紅姐姐(應該叫嬸嬸了)既床戲先? 無就杯葛唔睇
熱狗OO 發表於 8-8-2023 10:32 AM
無敵哥隔左廿年又手痕出來屈機喇~ 今次有無無敵哥同粉紅姐姐(應該叫嬸嬸了)既床戲先? 無就杯葛唔睇 ...

同紅髮姐姐先有床戲,粉紅姐姐多數沒

同邊條女都好, 總之就是要有床戲喇  發表於 9-8-2023 12:20 AM
突擊自由高達 日本報告
https://hacchaka.net/archives/52103029.html

熱狗OO 發表於 8-8-2023 10:32 AM
無敵哥隔左廿年又手痕出來屈機喇~ 今次有無無敵哥同粉紅姐姐(應該叫嬸嬸了)既床戲先? 無就杯葛唔睇 ...

你咪以為我地時間隔左 20 年,佢地就大 20 歲先得架??

分分鐘今次開場可以話係幾年、甚至係幾個月之後都得!!

叮噹都播左好耐,幾乎年年都有劇場版!!

如果照你咁計,大雄依家咪好老?!

但佢仍然是小學生喎!!

哈哈!!
Lau 發表於 29-11-2023 09:01 PM
你咪以為我地時間隔左 20 年,佢地就大 20 歲先得架??

分分鐘今次開場可以話係幾年、甚至係幾個月之後 ...

香港同時上我都會入戲院睇的, 好似EVA咁串流上完一年後先上咁梗係唔會睇喇
熱狗OO 發表於 29-11-2023 09:37 PM
香港同時上我都會入戲院睇的, 好似EVA咁串流上完一年後先上咁梗係唔會睇喇  ...

你明唔明我講咩架??

答些咁野??
無限正義高達 日本報告
https://hacchaka.net/archives/52103640.html

想問20週年版和之前的版本是否只是地台有分別?
本身有MR突擊自由,但又想入20年版,唔知兩者除地台外是否完全一樣?