Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂限 METAL ROBOT魂<SIDE MS> 突擊自由 & 無限正義 20周年紀念版

一千蚊唔洗的MR魂高達主角機一定唔會插水的, 恭喜買家
街外冇得訂?

繼Z高達3號機之後,呢兩隻野又極速爆訂,不過今次更快,唔駛半日就搞掂。
小弟睇住姑仔官網,今日中午開訂,下午三、四點左右已經Sold Out。
THOUTHER 發表於 7-7-2023 11:43 PM
繼Z高達3號機之後,呢兩隻野又極速爆訂,不過今次更快,唔駛半日就搞掂。
小弟睇住姑仔官網,今日中午開 ...

睇住佢個FB明知多人搶都唔一人限一仲以為佢捱到好耐

可能這代表店鋪,其實唔睇好這條line的這個產品,所以沒有限額呢,不過那麽快訂爆,顯示商貿市况也幾好,對香港也是好事來的  發表於 8-7-2023 12:21 PM
咁就 20 年...唉...
其實都有好多人係搶返來炒賣
yugi 發表於 8-7-2023 09:44 AM
睇住佢個FB明知多人搶都唔一人限一仲以為佢捱到好耐

呢兩隻野本身係魂限貨,仲要係翻叮,按常理係無可能爆訂,姑仔應該都係計錯數先至無每人限一啫!
閃電高達同埋EX雅典娜呢兩隻店販貨,小弟一見佢開訂就即衝,宜家反而仲有得訂無乜事。

我對這個產品沒有興趣,翻叮也是一個很重要的考慮,如果要買,以前很平的時候巳經買了,如果這條line的產品,將會出更高級或已經出了更高級的產品,如GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE或metal build等,我會選擇買GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE或metal build,除非出一些不大路的產品,否則我不會考慮買metal robot魂這條line的產品,因為各部位的細節度也不符合我的要求,而且空間及資金也有限下,必須要嚴選自己真正喜愛的
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

https://hobby.dengeki.com/news/1998519/

睇多次以上師兄的圖,有少少解了毒
Pose咁奇怪?大字形開槍
模倉剛剛開訂, 不過偏貴 ($!@%))
今日姑仔又開番訂,不過要突擊自由+無限正義兩隻一齊訂,小弟已訂齊兩隻。
THOUTHER 發表於 11-7-2023 09:11 PM
今日姑仔又開番訂,不過要突擊自由+無限正義兩隻一齊訂,小弟已訂齊兩隻。 ...

孤仔FB唔見有bor

小弟今日見到姑仔訂貨官網(唔係FB)開番訂,不過當時只有突擊自由,無限正義係Sold Out,於是走去姑仔門市訂突擊自由,點知店員話要兩隻一齊訂,仲追問小弟要唔要,小弟梗係話要啦!
不過宜家訂貨官網顯示兩隻都Sold Out了!
網址︰https://lastchancetoy.com