Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年12月 DX超合金魂 鐵甲萬能俠Z 50th Anniversary Ver.

入O左頭版真係哭得一句句
nela 發表於 28-12-2023 11:09 AM
入O左頭版真係哭得一句句

點解咁講?我見只係改下色,前面師兄有提cut走左工程車,都係果句,依隻DX-01係十年前係正,但係依家一街都係萬能俠,到底依隻重係唔係一個好選擇呢?

唔止, 睇返上一版  發表於 28-12-2023 01:27 PM
新版除了改左顏色, 亦有部份外型上改動, 最大改善係手臂設計, 舊版好難裝的

https://youtu.be/gzn2-XbEchQ?si=uZdW3xVzGGkh2ZDO
fallout8 發表於 28-12-2023 11:52 AM
點解咁講?我見只係改下色,前面師兄有提cut走左工程車,都係果句,依隻DX-01係十年前係正,但係依家一街 ...

少年你太年輕了

高熱火焰同埋前臂都改咗,舊版前臂鐵甲飛拳好容易一郁就甩出嚟
fallout8 發表於 28-12-2023 11:52 AM
點解咁講?我見只係改下色,前面師兄有提cut走左工程車,都係果句,依隻DX-01係十年前係正,但係依家一街 ...

當時我買 DX 01, 可能太大盒, 不太多人買, 只是29魚8草, 另飛翼只是7魚8草, 總共用咗37魚6草, , 它曾經被抄上去, 现在再版就改D, 一減D, 賣接近50條魚, 百貨應百客, 對我這個玩家來說, 影響不大
頭,手、胸 全部都是新規~
我有初版,擺咗咁多年都賺哂啦,半身機械展示係每個少年既夢想嚟,當時好鍾意睇哩啲內構圖,重跟住畫或者作添~

不過話時話,成部電視機咁大盒,短期賣唔到應該好快減價清位
fallout8 發表於 27-12-2023 07:27 PM
有預感依隻會同gx-100同一命運。

我看只會跌少少, 改動不少, 最緊要個頭更似原設定

DX超合金魂 マジンガーZ 50th Anniversary Ver.
●84700円、12月29日予定●約30cm

https://hjweb.jp/article/1293925/

秋葉縣最平見77000.

隻嘢真係幾正有D心動

iceball 發表於 5-1-2024 03:04 PM
隻嘢真係幾正有D心動

拍賣網, 好快己插到去40條魚回你1蚊雞, 没有初版可以考慮啦
依家亞馬遜免運費三千尾任買,我覺得依隻野有機會跌到二字尾。
已經到$生發發零,有排跳。