Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂限「METAL BUILD」GUNDAM ASTRAEA II / PROTOTYPE XN UNIT

唔鍾意就話人垃圾,有好多玩具我都唔鐘意,性價比又低,我只會唔評論唔理佢,但唔會專登走入嚟話人垃圾囉⋯⋯
sbyk 發表於 25-5-2023 03:51 PM
咪幾好?你唔鍾意個主體咪淨係買把劍囉。對比嫣紅大劍,明明已經有鳳裝淨係想買把劍,都要硬食多隻本體。 ...

打包最起馬慳左包裝費,包裝物料同運費,應該會平d.
馬仔 發表於 25-5-2023 04:02 PM
打包最起馬慳左包裝費,包裝物料同運費,應該會平d.

以萬代一貫手法,慳到唔通會益你?
我淨係想後追正女+雪崩dlc,依隻九成無雪崩dlc,可以pass了。
fallout8 發表於 25-5-2023 04:25 PM
我淨係想後追正女+雪崩dlc,依隻九成無雪崩dlc,可以pass了。

其實真係唔錯ga

港魂

METAL BUILD GUNDAM ASTRAEA Ⅱ
https://p-bandai.com/hk/item/N2656310001001

METAL BUILD PROTO XN UNIT
https://p-bandai.com/hk/item/N2656311001001

sniperxp 發表於 25-5-2023 05:11 PM
其實真係唔錯ga

我覺得紅正個八盾陣最正,等緊笨大再販....
stonekeung01 發表於 25-5-2023 10:13 AM
METAL BUILD ガンダムアストレアⅡ/ プロトザンユニットPV

https://youtu.be/Ab_Z1l3fxs0

片入面見到除左把大劍外,重有其他DLC跟住出?
fallout8 發表於 25-5-2023 04:25 PM

我窮, 雪崩我買1/100的老模算。
sbyk 發表於 25-5-2023 03:51 PM
咪幾好?你唔鍾意個主體咪淨係買把劍囉。對比嫣紅大劍,明明已經有鳳裝淨係想買把劍,都要硬食多隻本體。 ...

問題分開賣BANDAI就玩手段會變成超貴價囉!
分開賣等大家買多幾套劍囉. 唔洗大家買返嚟之後拆骨分銷.
依隻點計都低玩過對上果隻金迷同X骨,果兩隻真係揾笨實。
「TAMASHII NATIONS WORLD TOUR TOKYO」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1945691/

開賣前大舖已穿IPO, 即被秒

PBHK一開, 秒

其實都好多人鐘意既........

又話笨大可恥,1分鐘唔洗就秒