Toysdaily 玩具日報

查看: 16250|回復: 68

[新品消息] 橫濱GFY限定 DX超合金 RX-78F00 GUNDAM

「音」と「光」による臨場感の演出!DX超合金 RX-78F00 GUNDAM

https://youtu.be/hUm1t19Q_vo

DX超合金 RX-78F00 GUNDAM
価格: 99,000円(税10%込) 90,000円(税抜)
その他限定商品
発売日: 2023年12月

全高約370mm
材質: ABS、ダイキャスト、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・ビーム・ライフル
    ・シールド
    ・ビーム・サーベル柄×2
    ・ビーム・サーベルエフェクト×2
    ・頭部アンテナ(予備)
    ・ドック型台座一式
    ・懸架パーツ一式
    ・本体用LR44電池×3(テスト用)
    ・本体用LR41電池×8(テスト用)
    ・台座用単3電池×3(別売り)

https://tamashiiweb.com/item/14404/

繼沙煞比後又一神物, 炒硬, 應輕易達一萬
好正。好似返左去現場睇咁樣 ....

問題只有一個 ... 9萬 yen 呀 .... 好貴呀 ~~~~~~

之前 Easter 去影過
Vince 發表於 28-4-2023 10:44 AM

me 2

你同我係前後腳去,可惜夾唔到,如果唔係一齊去更有 feel
Vince 發表於 28-4-2023 10:44 AM

唔貴, 正價6千我真心覺得超抵, 有射燈又郁得, 爽過兩隻象機
Vince 發表於 28-4-2023 11:08 AM
你同我係前後腳去,可惜夾唔到,如果唔係一齊去更有 feel

你遲去好,我落機當日响機場排咗4粒鐘至過到關
stonekeung01 發表於 28-4-2023 11:40 AM
你遲去好,我落機當日响機場排咗4粒鐘至過到關

我知丫,我睇到你講,不知幾驚,因為 book 左 lunch,怕趕唔到去。之後睇新聞,我去果幾日好似仲痴線 ... 不過我地坐凌晨機,去到係第一班機,所以唔洗點排。
熱狗OO 發表於 28-4-2023 11:29 AM
唔貴, 正價6千我真心覺得超抵, 有射燈又郁得, 爽過兩隻象機

正價買到就係抵 ...
d 隻我覺得就算去多次,親自排隊買都未必買到 ....
Vince 發表於 28-4-2023 11:57 AM
正價買到就係抵 ...
...

個座台識唱BEYONG THE TIME, 我係象機持有者都會買黎比兩隻象機用喇

肯定可以只用個地台但拆走個架, 咁放隻NU/鴨比上去射燈放歌, 哇, 諗起都硬
熱狗OO 發表於 28-4-2023 11:59 AM
個座台識唱BEYONG THE TIME, 我係象機持有者都會買黎比兩隻象機用喇

肯定可以只用個地台但拆走個架, 咁 ...

擁有MG NU GUNDAM VER KA / MG SAZABI VER KA 都應該搶埋一份
Vince 發表於 28-4-2023 11:57 AM
正價買到就係抵 ...
...

去日本搬部「冷氣機」返香港
fallout8 發表於 28-4-2023 12:44 PM

我覺得屋企有地方為首要考慮
fallout8 發表於 28-4-2023 12:44 PM

帶個 吉喼 去
熱狗OO 發表於 28-4-2023 01:43 PM
我覺得屋企有地方為首要考慮

要有一定巨型的玻璃櫃, 你睇下個架咁多個窿只要你一唔玩D塵就積到呢