Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂限 METAL ROBOT魂 Ka signature <SIDE MS> Z高達 3號機

有訂, 等SMS, 市傳變身一次即附送戰損效果, 唔緊要, 我一定變身的, 玩具的存在目的就係要被驕陽, 唔玩等同溝條女唔X無分別

玩物須喪志,勤有功,做嘆牆無益

大家玩得Z高達唔係奔5就是過5的廢老, 真係唔好買入後唔玩, 況且你方你完全楊偉前無2.0
我想玩MR ZZ完全變形可合體TV Ver!
死笨大會出嗎?
熱狗OO 發表於 19-10-2023 02:59 PM
有訂, 等SMS, 市傳變身一次即附送戰損效果, 唔緊要, 我一定變身的, 玩具的存在目的就係要被驕陽, 唔玩等同 ...

我原版變過一次, 冇事, 仲好實淨(暫時)
其實有玩過有變過原色嗰隻的,都知道呢隻冇咁易括花,除非玩嗰個粗皮……
取了, QC可以, 只是人型都覺得好易刮漆,

人型可動性相當麻麻, 對住MG 2.0個boxart擺pose便發現腿開唔大, 水星跪做唔到。

我都有不同易些, 呢隻嘢企得穩純因關節硬, 不是有位扣實, 最差係手連身那塊白色嘢, 都係冇位扣住個胸甲的, 係穩但純靠關節硬而已, 長玩好危險。以上係人形的評價。stand例牌廢。

明天先變形了, 如果千三/四追彩色果隻應該會喊。
stonekeung01 發表於 23-10-2023 07:08 PM
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52101570.html

哇, 飛機形態連大炮時點連到支架㗎!?
熱狗OO 發表於 23-10-2023 07:39 PM

你又話買左?
熱狗OO 發表於 23-10-2023 07:39 PM

Z Plus 都得, Z 唔會唔得啩.
eric 發表於 23-10-2023 08:12 PM
你又話買左?

有, 飛機連大炮時冇支架連接位個喎