Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂限 METAL ROBOT魂 Ka signature <SIDE MS> Z高達 3號機

想問一下普通版係咪都可以將米加大炮放喺MS背到?

哦? 信和三大巨頭乎?

港魂
METAL ROBOT SPIRITS (Ka signature) <SIDE MS> Z GUNDAMⅢ
https://p-bandai.com/hk/item/N2631686001001

stonekeung01 發表於 11-5-2023 05:15 PM
港魂
METAL ROBOT SPIRITS (Ka signature)  Z GUNDAMⅢ
https://p-bandai.com/hk/item/N2631686001001

咁仲洗禁?訂仲平過F5之下
出面平過垃圾B記訂
未買過此異色版Z任何產品, 已訂,

UC系主角機完成品應該唔會點插水; 依家訂呢口價已經平過嘉美尤版一截

呢隻拉花出模型自己搞都係煩, 千一有找抵俾
PB 一秒冇貨, 模倉網上 FULL 咗, 孤仔又唔見有開訂.  請問各位大大知唔知邊間可靠鋪頭仲有得訂?  
Maple 發表於 12-5-2023 03:22 PM
PB 一秒冇貨, 模倉網上 FULL 咗, 孤仔又唔見有開訂.  請問各位大大知唔知邊間可靠鋪頭仲有得訂?   ...

孤仔有開訂呀,我尋日先訂左
rockiechin 發表於 12-5-2023 03:30 PM
孤仔有開訂呀,我尋日先訂左

多謝師兄. 不過我頭先上佢 FB 睇過唔見有得訂, 可能已經收夠訂了…
Maple 發表於 12-5-2023 03:22 PM
PB 一秒冇貨, 模倉網上 FULL 咗, 孤仔又唔見有開訂.  請問各位大大知唔知邊間可靠鋪頭仲有得訂?   ...

可以試埋五越,早日有開訂日版11魚找兩蟹 ( 不過唔知港魂開訂後有無加價 )

Thanks!  發表於 12-5-2023 05:19 PM
Maple 發表於 12-5-2023 03:43 PM
多謝師兄. 不過我頭先上佢 FB 睇過唔見有得訂, 可能已經收夠訂了…

截咗單,你上佢地網頁就會見到,應該等日魂開二次先會再開訂
minghim927 發表於 12-5-2023 04:05 PM
截咗單,你上佢地網頁就會見到,應該等日魂開二次先會再開訂

我咁多年都係靠睇弧仔 FB 同鋪面傳單先知有咩訂. 一直都冇留意原來佢有網頁. 謝師兄分享!
啱啱17:53喺港魂撳到一隻
港魂一開就㩒到,感恩
Maple 發表於 12-5-2023 03:43 PM

小弟問過姑仔職員,佢話今日發現有人大手向佢地訂貨,懷疑係行家所為,所以暫時截訂,等佢地同日本果邊確定仲有幾多貨俾客訂,最快明天會開番訂,仲話會每人限訂一or兩隻,所以無需太擔心。
不過小弟決定唔等,立刻衝去MK「國寶」玩具訂, 不過佢貴些少,齊頭十一魚,希望可以幫到師兄。

只是貴少少,仍然合理價吖,唔等也是合理及正確的做法  發表於 13-5-2023 06:12 PM
多謝師兄無私分享!  發表於 13-5-2023 04:28 AM