Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 動畫「SYNDUALITY Noir 奇異賢伴 黑色天使」超合金 & SHF

Hawk 發表於 19-1-2024 06:24 PM
啱啱係孤仔fb見
[……由於代理調整價錢由$1210下調到$699,取貨時會自動調整返及已經取貨的會有同事聯絡 ...

平時所有玩具都標大左50%?
熱狗OO 發表於 19-1-2024 06:33 PM
套野可以一看既, 十分好看未至於, 起碼第二季我都想睇落去先, 比高達就至少都好看過其中1/4作品
鍾意過凌 ...

同意 境界都算幾真實向 唔似人型但都幾有特色
但就唔知係咪唔似人型而唔大買 近期仲清倉底貨 HL賣廿幾銀一盒(唔見主角機)

衰套劇狗屁不通  發表於 20-1-2024 11:21 AM

我好有良心咁多謝你比我
馬仔 發表於 19-1-2024 07:32 PM
平時所有玩具都標大左50%?

可能 全世界連 bandai 自己都唔睇好 求其成本價清左佢算
Ot 佢隻 game 好似delay 配合唔到出
stonekeung01 發表於 20-1-2024 07:47 PM
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52104731.html

出奇地細隻喎;係米賣晒喇?完全唔見嘅?
chsimon 發表於 20-1-2024 11:32 AM
可能 全世界連 bandai 自己都唔睇好 求其成本價清左佢算
Ot 佢隻 game 好似delay 配合唔到出
...

隻game 係delay左,固game中主角與主角見面一集有少少突兀。

插水至499@毛瘡....

哇, 插多一百, 399

BANDAI之恥喎? 兩算!? 印象中係BANDAI史上最低? 成品來計喇唔好計埋模型
劇無睇 好唔好睇唔知 但呢舊珊瑚石機械人完全無引力去買
hong1971 發表於 19-2-2024 01:46 PM
劇無睇 好唔好睇唔知 但呢舊珊瑚石機械人完全無引力去買

本來都有D興趣, 但近日睇完自動人形後實在太大落差了.... 兩套其實有D似, 都係未來世界的末世後, 女主都唔係人, 但前者玩喜感, 後者玩悲壯, 而且實在太悲壯, 若然你有時間開新番後先考慮入貨, 我強烈建議你睇自動人形先....
我已經十日內睇左兩次, 搞到依家奇賢出第二季都唔想追