Toysdaily 玩具日報

[新品消息] RIOBOT Super Robot Wars 超級機械人大戰 OG Compatible Kaiser

segapso777 發表於 5-3-2024 01:13 PM
樓上的師兄
其實你所說的可以套用到目前所有日廠玩具商的產品上
目前市面上有哪款玩具的CP值比得過CCS真蓋 ...

CCS真蓋特-懺悔版呢個名真係好正,

肯改模,加野,改色,仲要平一半,生平用最佛心呢幾隻字形容,只有ccstoys.

其他公司做唔到咁樣,唔好再叫什麼佛心。
很多都是換件,用這麼省成本的方式,根本就不會想買。這間公司真的愈來愈買不下去了。
馬仔 發表於 5-3-2024 10:17 AM
隻機出左視頻,所有野換件,

隻野成千銀,機翼拉出都無,換件,炮,換件,合體位,換件,機翼炮槽,換件。 ...

咁樣有壽屋模型就算

咁佢主體唯一可取之處,只係齒輪關節,我都認同呢個角色,只買模型產品已經足夠,無必要畀呢個價錢買千值練這個產品,未買嘅師兄,真係可以等下,睇下佢會唔會大跌價,而家千值依個價錢,但在設計不好下,真心不值,真係買模型或買其他心儀產品好過
也許這就是ccstoys的產品愈來愈讓人注意的原因。至少錢會先留給這間廠。