Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年8月 ROBOT魂<SIDE MS> RX-78GP00 高達試作0號機 ver.A.N.I.M.E.

估佢唔到,竟然有飛機形態!
tsang_20190721 發表於 24-3-2023 10:32 AM
雖然要拆件, 不過真係可以變飛機

其實咁多架GP,就得佢同01fb有機會替換拆飛機,01陸戰型飛機背包加個殼,要玩飛機只能額外整多架,03TV版冇飛機設定,就算當佢有,背包都要變形,一樣要成架重新做

睇下阿B將來會唔會補齊01款嘅飛機,整個part set出嚟呃錢
睇相幾正,有啲似4,5號機果啲感覺
west1124 發表於 24-3-2023 10:43 AM
估佢唔到,竟然有飛機形態!

係架核戰機大件連背包一抽, 唔係整架高達變飛機
熱狗OO 發表於 24-3-2023 12:34 PM
係架核戰機大件連背包一抽, 唔係整架高達變飛機

應該係機頭件+背包+黐响「羅友」果舊機尾件三部份組成,再放左肩果隻「碟」响機頂當遮醜件,遮住接合部分。

都靚WOO
不過定價幾貴
熱狗OO 發表於 17-3-2023 04:04 PM
呢D應該淫限反而通販, 我都幾乎唔識佢老鼠, GP04平都會買, 呢隻? 排$99

如果 R魂 GP04 HKD370 抵唔抵去入手?
Rider 發表於 28-3-2023 07:37 PM
如果 R魂 GP04 HKD370 抵唔抵去入手?

哇, 我個人算死草個喎... 我對GP04無愛呀, 呢口價我梗係唔會入喇

GP01,2,3我有買齊係因為佢地全部插水; 咁GP04如果250左右物儲埋佢囉

愛呢D野大家把秤唔一樣, NO COMMENT喇, 即係風靈我420入都奶左野的, 依家299
ROBOT魂<SIDE MS> RX-78GP00 高達試作0號機 ver.A.N.I.M.E.
発売日: 2023年08月26日
https://tamashiiweb.com/item/14360/

細咗一個碼………..