Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] HG限定「超級機械人大戰OG」GESPENST Mk-II / 亡靈 Mk-II

s0014028 發表於 28-6-2023 03:26 PM
因為個價低見一舊舊,而家我當呢個價係指標,藍古鐵同極殊兵MK-II都比街價低。 ...

兇鳥mk2毛瘡依家做緊休狗零; 我排$149。
紅古鐵我好似特價150買,黑極殊反而2百幾買入,其實想買隻電鍍風魔但諗諗下都係等cctoys算……
s0014028 發表於 28-6-2023 12:00 PM
暫時機戰出左有MK-“I”嘅黑色,MK-“II”全藍色(即呢隻),卒仔版MK-“II”膊頭共通白色嘅紅綠白黃6隻色 ...

謝謝師兄解答
Hawk 發表於 28-6-2023 04:00 PM
紅古鐵我好似特價150買,黑極殊反而2百幾買入,其實想買隻電鍍風魔但諗諗下都係等cctoys算…… ...

由於CCSTOYS即將出果隻係精靈憑依, 唔識佢老鼠固此我都係會留意岩價的風魔模型的

到CCSTOYS出原版風魔再買囉
熱狗OO 發表於 28-6-2023 09:22 PM
由於CCSTOYS即將出果隻係精靈憑依, 唔識佢老鼠固此我都係會留意岩價的風魔模型的

到CCSTOYS出原版風魔再 ...

風魔隻铝色電鍍我福仔後追5XX呀...

師兄大愛  發表於 29-6-2023 03:18 PM
以前打第4次,有個紫色頭髮既人,佢楂個部係唔係紫色黎,如果唔係,咁覺得紫色都好夾呢部機
老實人 發表於 29-6-2023 11:12 PM
以前打第4次,有個紫色頭髮既人,佢楂個部係唔係紫色黎,如果唔係,咁覺得紫色都好夾呢部機 ...

第四次果位紫髮哥揸果隻亡靈隻色係咁

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Hawk 發表於 28-6-2023 10:39 AM
機戰見過既,應該最少仲有紅綠色吧,好似仲有白色?

https://www.youtube.com/watch?v=BlAxkHHBeto

參考下, 不過只去到2019
深水步毛瘡兇鳥MK2大減價170, 其他毛瘡唔知

買得