Toysdaily 玩具日報

查看: 14897|回復: 82

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 五星戰隊 大連王

SMP五星合体 大連王…
商品化決定ダァァッ

https://twitter.com/candytoy_c/s ... 19791360?s=200?s=20

終於到五星了!
不過之前已買左dx復刻,呢隻可以睇下出成點先

若果會出埋龜同大神龍,可能隨時貴過srx...

shallbe 發表於 19-2-2023 01:58 PM
終於到五星了!

但 dx 冇出龜龜 ... SMP 有望齊人可以大合體 ... 雖然「大合體」只係層層疊 ...
Vince 發表於 19-2-2023 02:51 PM
但 dx 冇出龜龜 ... SMP 有望齊人可以大合體 ... 雖然「大合體」只係層層疊 ...
...

樓上講緊復刻版
yugi 發表於 19-2-2023 03:33 PM
樓上講緊復刻版

唔好意思,可能我理解錯誤.
雖然樓上係講復刻,我一諗就係DX冇出,而唔係復刻冇出
強襲 發表於 19-2-2023 03:51 PM
唔好意思,可能我理解錯誤.
雖然樓上係講復刻,我一諗就係DX冇出,而唔係復刻冇出 ...

我直覺都以為佢話DX無出 不是復刻無出
shallbe 發表於 19-2-2023 01:58 PM
終於到五星了!

以smp風格大合體實出 龜龜大母艦都應該出埋 但果隻大龍神就出唔到喇

係未知會唔會中途補原 電磁 / 救急 未出果d呢
hong1971 發表於 19-2-2023 06:35 PM
以smp風格大合體實出 龜龜大母艦都應該出埋 但果隻大龍神就出唔到喇

係未知會唔會中途補原 電磁 / 救急  ...

大神龍未必出唔到呀,當年都縮水出咗,再講SMP都有縮水先例(king j-der就係咁做)
五星戰隊!!!!!!!!最型戰隊機械人之一!!!但係上次砌超電子砌到手都痛又易白化真係好驚。點解唔HG化呢?Digimon都HG啦!
Good又有SMP戰隊機械人發報.
keep住出.
終於等到喇!我個人心目中嘅戰隊三甲之一
hong1971 發表於 19-2-2023 06:35 PM

係未知會唔會中途補原 電磁 / 救急  ...

根據恐龍戰隊隻百勝龍王,龜龜應該都過千
k_dash 發表於 19-2-2023 07:11 PM
大神龍未必出唔到呀,當年都縮水出咗,再講SMP都有縮水先例(king j-der就係咁做) ...

用當年隻大神龍配呢隻SMP大連王係咪perfect曬
icyhugs 發表於 19-2-2023 07:39 PM
五星戰隊!!!!!!!!最型戰隊機械人之一!!!但係上次砌超電子砌到手都痛又易白化真係好驚。點解唔HG ...

N年前砌過隻hg萬能俠(變拳頭箇隻),之後又砌過hg熱血最強,砌完玩完就覺得合體/變型機械人都唔適宜出係hg...會太鬆,部件又易甩,又會腳軟企唔穩,完全唔好玩

Rg ggg冇砌過所以我都唔知rg能否解決以上問題

反而smp雖然砌到手痛,但關節緊又實淨d,追近成品玩具既感覺,上手玩係好玩d