Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年8月 SHF 真骨彫 幪面超人FAIZ

現有電單車尺寸不合, 又有機會重新出過
講起夾唔到架車, 其實真骨雕是否無比例的?

如果比較真骨雕 V3 同 Black, 兩款都係近期產品, 但 Black 明顯係瘦好多同個頭係細好多, 高度亦有分別
雖然戲服物料係進化咗, 但身型都唔應該差咁遠
garykuga 發表於 24-8-2023 08:56 PM
現有電單車尺寸不合, 又有機會重新出過

我以前都係咁諗 但自從真骨battle hopper展出超過2年都未出
放棄啦
隻真骨Faiz只係跟個pointer同相機,要加速手錶就要買魂限真骨馬仔。至於把劍,我估一係跟Autovajin 2.0,又或者係真骨Faiz Axel (如果出嘅話)
今次肩甲做乜鬼野學掌動咁一塊軟膠連接個身, 想舉手都唔得

見街鋪行貨$799,隻嘢都係$8,800日圓又抄高兩舊幾,遲下可能去到$9XX
見淘佬599人仔only
stonekeung01 發表於 24-8-2023 08:16 PM
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52099205.html

kabuto拍住之後出個D身型唔掂,希望出2.0
Rider 發表於 27-8-2023 11:46 PM
見淘佬599人仔only

果d齋鑽無冠果d店?你敢訂?最近好多淘寶店收訂之後,一係唔派貨,狂拖,拖到你自己退款(無息貸款),一係直情蠟埋你d訂金走路
請問是否9月中會有亞洲版大貨出?
隻faiz玩左兩日都幾滿意,輕易擺到好多招牌pose , 覺得係kiva之後最好骨雕,如果少問題就係腰带上手機有d鬆,成日整跌
Rider 發表於 28-8-2023 06:31 PM
請問是否9月中會有亞洲版大貨出?

魂限好少出大貨,不過你睇返隻kiva初初時炒到一千至千二,而家跌返到六舊,就知無乜嘢潛力去炒呢d真骨啦,係班無良商家keep住d貨唔一次過推晒出嚟賣,係咁唧牙膏一d一d咁,你咪覺得佢少貨囉,而家呢隻嘢八舊都唔洗心急去入
buddylee 發表於 28-8-2023 11:13 PM
魂限好少出大貨,不過你睇返隻kiva初初時炒到一千至千二,而家跌返到六舊,就知無乜嘢潛力去炒呢d真骨啦 ...

呢隻唔係魂限喎!