Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年8月 SHF 真骨彫 幪面超人FAIZ

Rider 發表於 10-2-2023 10:58 PM
見淘佬有好多開訂, 有些到時可退訂, 唔知有冇師兄有訂?

淘寶小心比人昆 好多都呃人 出貨又慢 價錢都唔平
此終都係隔山買牛有乜嘢都好難追究,除時得不常失
好靚,不過炒風 + 難訂 下,已90%放棄真骨了
真骨熱潮已過氣啦,呢隻又無咩特別之處,仲要七八舊起錶,睇下當買左算
真係太貴 (係覺得唔太值), 差唔多追上同當年買 1:6
除非好有愛,我都係隔一排先再版先會買。 又唔需要咁急食抄價,睇哂 reviews 有無伏先去馬。

現在我重考慮緊真骨吉田...呢隻慢慢啦
acefung2012 發表於 10-2-2023 11:12 PM

係爆米果啲訂咪又係衰過淘寶
Athrun12345 發表於 15-2-2023 10:07 PM
係爆米果啲訂咪又係衰過淘寶

睇你係咪頭個批人訂 行貨黎計頭個批訂通常第2日就有貨  魂限就唔好搵佢訂 我試過3 4個月先有貨
請問知唔知香港那裡仲有得訂?
Rider 發表於 4-2-2023 10:22 PM
M記12吋好似出左好耐, 而且有自動粉碎風險

2.0應該無問題
acefung2012 發表於 10-2-2023 11:12 PM

我都第一次中招, 11月全訂, 話1月有, 之後過年延到2月, 到2月中催說2月底, 之後對話欄也消失了報了案也未可能收得返

間野最初正常有鑽石/正評.
買過教訓

WeChat 圖片_20230310104627.jpg

nela 發表於 10-3-2023 10:51 AM
我都第一次中招, 11月全訂, 話1月有, 之後過年延到2月, 到2月中催說2月底, 之後對話欄也消失了報了案也未 ...

好似無大陸支付寶都唔會收到退款?我通常都係10蚊廿蚊訂先搏一搏
yugi 發表於 10-3-2023 02:46 PM
好似無大陸支付寶都唔會收到退款?我通常都係10蚊廿蚊訂先搏一搏

我有CN acc, 就係以前 stay mainland 做野剩低既$來買
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

V-CINEXT『幪面超人555 20th Paradise Regained』
2024年期間限定上映,Blu-ray & DVD 也發售決定!

stonekeung01 發表於 9-5-2023 03:27 PM
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

原設計好好地仲乜放月餅罐在心口?

新設計係 "了MON" 變身吧? 依家再逐粒制禁好7架喇喎