Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] MODEROID 超攻速 GALVION

HighLamb 發表於 17-1-2023 12:25 AM
據聞生產商 "LS模型",就係因為出"超攻速模型"銷量唔理想,搞到出現財政困難,最後破產執笠。
...

當年三間模型廠合作出,ARII和IMAI算過左此劫,不過十幾年後IMAI最終都係摺埋, ARII現在只出鐵路模型

https://twitter.com/gsc_mechasmi ... 91232304136192?s=20

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

換件變形

MODEROID ガルビオン
組み立て式プラスチックモデル
ノンスケール
全高:約170mm(人型時)
原型:KuWa
制作協力:高柳ゆずる
発売元:グッドスマイルカンパニー
価格:7,500円(税込)
2023年11月発売予定
https://hobby.dengeki.com/news/1875607/

本帖子中包含更多資源

x
浮遊走行形態用頭部追加

https://twitter.com/gsc_mechasmile/status/1655452473413472256?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

本帖子中包含更多資源

x
其實呢款幾靚呀, 細個見到時唔知係咩機械人, 素組平平地玩下當係童年回憶都好.
ray1849 發表於 8-5-2023 04:30 PM
其實呢款幾靚呀, 細個見到時唔知係咩機械人, 素組平平地玩下當係童年回憶都好. ...

GSM模型細細隻都250以上,叫唔叫平平地?
eddiem249 發表於 8-5-2023 04:33 PM

250 咁衰? 好呀, 等跌市啦.
ray1849 發表於 8-5-2023 04:34 PM
250 咁衰? 好呀, 等跌市啦.

moderiod 最細隻最多貨既機動警察都賣緊250up, 超重神成400,貨量亦唔算多,好難跌價,炒起就多
eddiem249 發表於 8-5-2023 04:33 PM

畀你搵到可變形老模都可能三百以上...
咁不如買新版,不過好微笑D模型平均或四百起標,這個造型收四百真的要諗諗或好有愛....
eddiem249 發表於 8-5-2023 04:45 PM
moderiod 最細隻最多貨既機動警察都賣緊250up, 超重神成400,貨量亦唔算多,好難跌價,炒起就多 ...

元氣爆發再版,有間店三百樓(298)下已經叫好便宜
靜岡模型展展出

本帖子中包含更多資源

x
Boxart

本帖子中包含更多資源

x

喺肥趣見到有得賣,包裝其實幾hea,而家好多大陸廠啲包裝都好過佢。

但話返冷門成咁嘅IP佢都肯出,都已經好難能可貴,其他就用愛搭夠喇。
後面部機的小模型, 以前砌過, 等咗多年都無翻出.