Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 黑色三連敗

是但影 + 集體回憶 - 天威勇士 (注意小圖多字)

原帖由 Vince 於 7-12-2007 12:31 PM 發表

我都係 睇廣東話版 ... d 名 ... 算把 la ... 一早講過 ... 我唔會當 佢係 正史 ... :no:

講開野史,我仲搵到隻係蓮娜crossover菊池通隆(超音人設)筆下人物o既vcd,講蓮娜坐飛機打怪獸~~~~:cool:
原帖由 黑色三連敗 於 7-12-2007 13:11 發表

咁而家仲有冇d地下野~~~~~有op都好~~~~子門真人唱得好有feel~~~~~天威我得劍狼d碟,全部d歌都係蓮娜包辦(水谷優子)~~~唉~~~~冇晒d熱血feel~~~~:die:

見到水谷優子又諗起 E 姐,佢配音真係好正:x

順帶一提機戰 OGs E 姐坐上極殊兵出拳的話係會用蓮娜腔叫「天空螳螂拳」的
原帖由 E.T. 於 7-12-2007 01:17 PM 發表

見到水谷優子又諗起 E 姐,佢配音真係好正:x

順帶一提機戰 OGs E 姐坐上極殊兵出拳的話係會用蓮娜腔叫「天空螳螂拳」的

E姐係~~~:?  極殊兵又係~~~:?  唔好意思,我其實都唔係太熟機戰og 機械人~~~~:unhappy:
:handshake:
原帖由 黑色三連敗 於 7-12-2007 13:45 發表

E姐係~~~:?  極殊兵又係~~~:?  唔好意思,我其實都唔係太熟機戰og 機械人~~~~:unhappy:

簡單 d 講就係機戰 OGs 入面其中一個角色係水谷優子配音
而呢個角色在講o野方面係成日搞笑的
所以當佢坐上某一機體上出招時會玩o野用返蓮娜把聲叫:「天空螳螂拳」 (機戰名物 - 玩同一聲優)

http://www.youtube.com/watch?v=PHZc8gCxWIk

原帖由 E.T. 於 7-12-2007 03:22 PM 發表

簡單 d 講就係機戰 OGs 入面其中一個角色係水谷優子配音
而呢個角色在講o野方面係成日搞笑的
所以當佢坐上某一機體上出招時會玩o野用返蓮娜把聲叫:「天空螳螂拳」 (機戰名物 - 玩同一聲優)

http://www.you ...

我認得佢o既樣啦~~佢部機体係白色同古鐵係partner~~原來佢都係水谷小姐負責聲優,仲咁玩野tim~~:p
真係多謝您o既解釋∼∼∼∼:64:
三連敗兄講得好長細:34:
你六神一定買LA ^^
(注意無圖多字):71: