Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使

當年隻SR超合金 D手手腳腳好似意粉咁冇力既 呢次必入補償返SR既失望

本體加 parts成一千銀既超貴價食玩 真係有愛都落唔到手
PBHK
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] GENESIS OF AQUARION INFINITY PUNCH & OPTIONS PARTS SET
https://p-bandai.com/hk/item/N2557865001001

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] GENESIS OF AQUARION SET
https://p-bandai.com/hk/item/A0900034001001

可以無視,全部魂限⋯⋯
馬仔 發表於 1-6-2022 01:12 PM
可以無視,全部魂限⋯⋯

武器魂限,主体是普通貨
主体就貴過坊間鋪,Part件就平幾草
williamhychan 發表於 1-6-2022 02:07 PM
主体就貴過坊間鋪,Part件就平幾草

因為普通貨價不可以和零食物語價相差太遠,現在零食物語仲係賣緊10算
迫你買限定set啦 淨買三合一 唔好話果隻飛骨拳 連劍都無把 乜配件都無
redfish 發表於 1-6-2022 01:32 PM
武器魂限,主体是普通貨

我見主體都係響魂shop賣既。
馬仔 發表於 1-6-2022 09:06 PM
我見主體都係響魂shop賣既。

SMP普通貨都會放魂店賣,例如牙吠王,牙吠獵人,神鷹合体
redfish 發表於 1-6-2022 09:21 PM
SMP普通貨都會放魂店賣,例如牙吠王,牙吠獵人,神鷹合体

Icic, 我以為魂限就唔會賣普通版, 其實係好事,如果定到就唔駛下下食炒。

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使 捷陸畢姆兵【PB限定】介紹

頭頂高約185mm

捷陸畢姆 BLUMEN BLOOD

無限拳!!!

必殺...月面拳...!!!

「天翅合体!!!」

火星捷陸畢姆

內容

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20220825_smp

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使 捷陸畢姆兵【PB限定】

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖のアクエリオン ケルビム兵【プレミアムバンダイ限定】
メーカー希望小売価格: ¥5,000(税込:¥5,500)
2022年12月 発送

【サイズ】
H約185mm × W約100mm

https://www.bandai.co.jp/candy/products/2022/1000178646.html