Toysdaily 玩具日報

查看: 9539|回復: 40

[新品消息] 食玩 SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使

「SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖のアクエリオン」!

創聖合体!
SOLA AQUARION 太陽機械天使

AQUARION MARS 火星機械天使

AQUARION LUNA 月亮機械天使

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使 無限拳 & OPTION PARTS SET【PB限定】

1100mm(1.1m)

太陽劍

星空劍

月亮弓

預告

SMP NEXT EVOLUTION 100!

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20220519_smp2

當年冇入超合金,今次走唔甩囉

全形態唔想玩爛要入四套(各形態+分體),跟笨大傳統量產型,便金色同MARS變異型(如出)一定PB。
4套加配件應該要千5
呢排創聖點解咁高曝光率,昨天才開始和機動戰隊聯動,今天就宣佈出smp,係咪有乜野周年慶
呢隻輕鬆pass! 唔中電波

話說smp 更名冇耐又next evolution?
其實好想笨大可以出隻新既合金版,個人已經越黎越懶,見到隻成米長既無限拳,要重覆砌幾十節,真係成個工廠工人甘……

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使 無限拳 & OPTION PARTS SET【PB限定】

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖のアクエリオン 無限拳&オプションパーツセット 【プレミアムバンダイ限定】
メーカー希望小売価格: ¥5,400(税込:¥5,940)
2022年9月 発送

【セット内容】
●プラスチックモデル
・無限拳&オプションパーツセット
●ガム(ソーダ味)1個

【サイズ】
無限拳:H約1100mm × W約200mm

https://www.bandai.co.jp/candy/products/2022/1000174577.html

呢套動畫當年都無睇過,所以當年隻DX跳到死都無無入,呢套可變曬3款,算ok.
幾時會出龍虎王
SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖大天使

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 創聖のアクエリオン
メーカー希望小売価格: ¥3,300(税込:¥3,630)
2022年9月 発売

●プラキット一式(全3種)
1.ベクターソル
2.ベクターマーズ
3.ベクタールナ
●ガム(ソーダ味)1個

https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 49660582113000.html

比我想像中貴左成倍, pass算了
價錢愈開愈高
williamhychan 發表於 19-5-2022 08:10 PM
當年冇入超合金,今次走唔甩囉

多重變形合体我中哂 當年無買超合金 見佢出即刻流口水 又咁複雜結構預咗貴 但一見個價(連特效)就 算了無緣
hong1971 發表於 20-5-2022 08:52 PM
多重變形合体我中哂 當年無買超合金 見佢出即刻流口水 又咁複雜結構預咗貴 但一見個價(連特效)就{:5_470: ...

開訂本體加pb好以千一左右