Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年11月 SHF 超級撒亞人4 比達

悟空個樣好D,依隻對眼可以整大d,依隻個樣都係重前1,2隻比達的味道,竟然都超4,可以好似悟空咁整到同之前個D唔同味道
G3X 發表於 21-5-2022 11:05 AM
一樓籃毛格比達打後,通版都係無得訂,不過隻超4咪又係忍多2日咪大把地方有,唔會再去精月扭依三間訂shf龍 ...

呢3間其中兩間果然又玩野唔駛半日直頭10分鐘都無, 餘下一間應該只賣現貨
G3X 發表於 21-5-2022 11:05 AM
一樓籃毛格比達打後,通版都係無得訂,不過隻超4咪又係忍多2日咪大把地方有,唔會再去精月扭依三間訂shf龍 ...

呢3間鋪搞彎個市場

無計喎!呢幾年小弟玩番玩具,睇住果四間連鎖舖越做越大,個體戶反而少咗,如果呢「四大天王」真係夾埋造市,又奈得佢乜野何先?不過呢D「光速截訂」好多都係虛火,到時咪又係一地都係貨!訂得到固然恭喜,訂唔到都唔使緊張,好似R魂陸戰型GM+武器Set Part 2,小弟一樣係訂唔到,結果今日(27/5)咪成功衝現囉!
隻超4悟空話咁快又再販嘞,真係有B社無絕版喎!
THOUTHER 發表於 27-5-2022 09:50 PM
無計喎!呢幾年小弟玩番玩具,睇住果四間連鎖舖越做越大,個體戶反而少咗,如果呢「四大天王」真係夾埋造 ...

直頭近幾盒龍珠,真骨現貨都無幫親過依3間,等船轉算
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1562740/

終於有隻比達唔係飛影,遊戲d瘦猛猛身形
呢隻好難唔入
官方發售日公開

無論髮型, 面貌, 身形  比達出得最好都係呢隻超4

今次隻比達靚過隻超4悟空好多 上次隻悟空 高低膊  條褲又多虛位 額頭上高D頭髮又唔貼塊面 腳腕又鬆
鍾意依隻個樣又型又MAN,真係似返後期的比達,個大脾近底富位鬆,唔知係咪中掌。依隻個頭又直又尖去左2舊的水同後面D髮就好似超2,希望改吓出多次小背心造型魔人OR超2,對其他D彎髮頭比達已經好無感
睇到一排比達就覺得bandai好失敗,無一隻真係有龍珠feel
少有大貨都同官圖差唔多