Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年11月 SHF 超級撒亞人4 比達

G3X 發表於 18-5-2022 10:54 AM
超都唔見得好睇,悟空性格路飛化,比達對住個破壞神就阿4咁

我唯一接受唔到嘅係,細粒悟空變超4時,條褲腰帶同對鞋都會變大。其他劇情GT都好過龍珠超。
denniskwong 發表於 18-5-2022 10:01 AM
比達真係出得好正.

雖然好多人話GT係黑歷史 (我唔覺), 但無可否認GT既人設本身係好高水準! ...

GT當然唔係黑歷史,起碼B社仲識得攞佢來搵錢,產品出極都有就知GT仲有人氣,如果連官方自己都唔想提,連設定都改埋果D先至係黑歷史。
今次超4比達仲靚過超4悟空,如果係店販唔知駛唔駛搶訂。最好唔好咁快出超4格比達,出番一、兩隻配角奸角先啦!小弟等緊baby比達同埋超17號啊!
講真呢兩隻個身型先有龍珠味道,其他個啲悟空比達真係麻麻
THOUTHER 發表於 20-5-2022 12:09 AM
GT當然唔係黑歷史,起碼B社仲識得攞佢來搵錢,產品出極都有就知GT仲有人氣,如果連官方自己都唔想提,連 ...

超4悟空一樓已經無開訂直接賣現貨, 或者開過暗訂我唔知

価格: 6,600円(税10%込) 6,000円(税抜)
発売日: 2022年11月
対象年齢: 15才以上
全高約130mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用表情パーツ3種
    ・交換用手首左右各5種
    ・ファイナルシャインアタック用エフェクトパーツ
    ・尻尾パーツ

https://tamashii.jp/item/13983/

yugi 發表於 20-5-2022 07:19 AM
超4悟空一樓已經無開訂直接賣現貨, 或者開過暗訂我唔知

一樓籃毛格比達打後,通版都係無得訂,不過隻超4咪又係忍多2日咪大把地方有,唔會再去精月扭依三間訂shf龍珠,扮哂野,搞埋d半日就話爆訂
G3X 發表於 21-5-2022 11:05 AM
一樓籃毛格比達打後,通版都係無得訂,不過隻超4咪又係忍多2日咪大把地方有,唔會再去精月扭依三間訂shf龍 ...

的確龍珠都唔怕無貨,就算真骨肯俾多啲都有貨
魂 NATIONS TOKYO 展出

黃金大猿,baby同一星龍?
newnov 發表於 21-5-2022 04:47 PM
黃金大猿,baby同一星龍?

之前公佈超4比達前的暗示圖ONLY
G3X 發表於 21-5-2022 05:39 PM
https://www.youtube.com/watch?v=MzHqHdUFM7k

係喎呢隻成日出景品,唔要baby都好,最緊要唔好又出隻17號