Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版「機動戰士 GUNDAM 庫克羅斯·德安之島」模型

Amuro0093 發表於 2-9-2022 12:15 PM
駕駛倉係紅色!目標好容易睇到⋯

方便敵人電腦鎖定目標, 吉姆唔係浪得虛名既
茄喱啡(大配角)GM 都有出頭嘅一日。
HighLamb 發表於 2-9-2022 03:37 PM
茄喱啡(大配角)GM 都有出頭嘅一日。

其實係模型圈,量產機一早好賣過高達
eddiem249 發表於 2-9-2022 03:56 PM
其實係模型圈,量產機一早好賣過高達

吉姆同積根應該出EG喇
『庫克羅斯德安之島』「HG 高機動型渣古(地上用)」商品化進行中

https://hobby.dengeki.com/news/1684918/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
「GUNDAM NEXT FUTURE-TOKYO BASE-」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1687478/3/

本帖子中包含更多資源

x

支持下這部電影。。。
2022第60回全日本模型 HOBBY SHOW 展出

本帖子中包含更多資源

x
HG 鐳射大炮,一般發售

https://twitter.com/hobbysite/status/1576523678799785984?s=46&t=GPYYerzevq-vmvvTejDFTQ

本帖子中包含更多資源

x
HG限定 GM (史力加機) 日本報告
http://schizophonic9.com/re7/hg_gmsleggar.html

MECHANICAL ARCHIVES

明貴美加 MS少女

本帖子中包含更多資源

x
"南十字部隊"高機動渣古,如果笨大係分開5合出的話,我覺得係計錯數。
我係笨大就只會出一款,一合模型內有齊5種渣古的分件,用家可自行選擇砌任何一個型號。如果有用家想儲齊5個型號,就只要買5合就可以儲齊。
HighLamb 發表於 1-12-2022 02:01 PM
"南十字部隊"高機動渣古,如果笨大係分開5合出的話,我覺得係計錯數。
我係笨大就只會出一款,一合模型內有 ...

師兄你太厚道,笨大應該會放魂限一盒過要大家食齊五隻
HighLamb 發表於 1-12-2022 02:01 PM
我係笨大就只會出一款,一合模型內有 ...

一定唔會
3盒通販,但抽起一啲武器,放係魂限嗰2盒度,要齊一隊就要買足5盒
stonekeung01 發表於 29-9-2022 01:41 PM
『庫克羅斯德安之島』「HG 高機動型渣古(地上用)」商品化進行中

五大柒頭, 缺一都可