Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年10月「METAL BUILD」GUNDAM DEVISE EXIA

熱狗OO 發表於 27-10-2022 01:18 PM
訂都搞成咁, 排現貨$800

當年Exia真係800.....
其實似1/100依個size(18cm高), 根本賣千頭先係合理價,可能大家食慣炒價,所以覺得好低。

當年我都係第一水買, 真係太久, 係訂還是買現貨不記得了,

印象中無咁平, 都要千頭; 或者我買果間比較貴掛
仲記得一取番屋企即拆玩好開心架, 真係好靚, 今日睇都OK, 不過比我玩到鬆晒姐
係 FB 見到話呢隻野會賣貴番, 所以想買就快手
tsang_20190721 發表於 28-10-2022 11:52 AM
係 FB 見到話呢隻野會賣貴番, 所以想買就快手

已有兩隻MB EXIA (普通+楊過) 及一隻MG EXIA (TRANS-AM色) 的了, 於我唔平就算...
尋日買唔到,如果貴過1150就唔買喇

Metal Build Gundam Devise Exia

第N隻Exia,今次加大劍背包又出一隻,但呢隻背包好似可以無限加上去,好期待有師兄可影嚟支援一下。基本上,同之前個隻分別不大,只係轉咗marker 款式同顏色,把劍長多啲啲就完美啦!依家唔長唔短,爭咗少少霸氣。不過價錢咁抵,三位數就入多一兩隻 XD
大家又諗住入幾多隻?

jeffyen83 發表於 28-10-2022 12:15 PM
尋日買唔到,如果貴過1150就唔買喇

剛剛係 FB 見到有人報料, 話油麻地 IN'S 仲有貨賣
tsang_20190721 發表於 28-10-2022 02:22 PM

昨天係首日派大舖,今天才派細舖,當然還有貨賣。
clpcmt 發表於 28-10-2022 12:36 PM
第N隻Exia,今次加大劍背包又出一隻,但呢隻背包好似可以無限加上去,好期待有師兄可影嚟支援一下。基本上 ...

片尾俾大家回憶出左X咁多次EXIA
tsang_20190721 發表於 28-10-2022 02:22 PM

ok,唔該晒師兄,希望放工仲有貨
Esia 形象係瀟洒精煉,玩背包完全唔夾。  -_-
Garycharm 發表於 28-10-2022 10:31 PM
Esia 形象係瀟洒精煉,玩背包完全唔夾。  -_-

我都覺,乜都唔裝最型,諗緊放係雪崩度
我個人真係覺得對小兒麻臂好核突,唔知可唔可以拆落嚟!