Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年10月「METAL BUILD」GUNDAM DEVISE EXIA

tsang_20190721 發表於 28-9-2022 02:52 PM
只要 B 記有心, 乜野時候都可以出多種形態去搵錢

又其實咁講…

依奧里亞舒格寶三階段的計劃已完成!!

剎那幾十年後變先區者回地球…

個故事仲有咩好講呢??

地球已統一…

咁天人好似無好大存在意義…

如果故事要再續落去…

就要尋找新既意義、新既野講喇!!

臨發售, 見好多地方仲有得訂, 估計超大貨, 低過一千就入黎當士啤, 背後果抽義肢一定唔裝, 好L核突, EXIA係輕裝先襯
如果落到千二, 咁都可能考慮買隻既
tsang_20190721 發表於 19-10-2022 09:02 AM
如果落到千二, 咁都可能考慮買隻既

絕對有可能,呢隻根本係換左小小野就出,跌硬。
本身好鍾意00,但一隻mb00都冇(其實mb只入過萬能俠),睇樓上師兄門講,其使我係唔係唔使心急依家1680訂?thanks
jeffyen83 發表於 19-10-2022 11:41 AM
本身好鍾意00,但一隻mb00都冇(其實mb只入過萬能俠),睇樓上師兄門講,其使我係唔係唔使心急依家1680訂? ...

因為同一個主體已經出過好多次, 加上改動唔係太大, 亦無主動講過主體有冇更新.......
有心的應該可以正常店頭入手.........

最近YF-29爺爺機, 雖然主體同塗裝有加強, 但可能因為出得太多色啦,
咁多年...要玩的都買左玩過...23000 yen(連稅)

初時訂價8算
到賣街前一星期仲有人收訂去到6算
之後出街兩星期去到55算
再之後出現過<5算(一日) (玩家福音!)
依家仲係55算一街都係

Exia我估都係咁上下, 除非怇出揚過或者Trans-Am
jeffyen83 發表於 19-10-2022 11:41 AM
本身好鍾意00,但一隻mb00都冇(其實mb只入過萬能俠),睇樓上師兄門講,其使我係唔係唔使心急依家1680訂? ...

Exia我覺得等佢跌,$1680既話唔多值

千萬唔洗訂, 賭芬周, 插硬
好,唔該晒幾位師兄,甘安心等現貨算。
依隻真係唔洗傻仔走去訂,而且動畫冇出過個裝備,夾硬出黎賣,多9魚,
wai871109 發表於 19-10-2022 10:24 PM
依隻真係唔洗傻仔走去訂,而且動畫冇出過個裝備,夾硬出黎賣,多9魚,

我硬係覺得佢係因為出左隻amazing exia 之後覺得咁配好似幾靚, 之後格硬出呢隻出來, 個背包同amazing exia 有幾分相似, 不過係簡化版
jeffyen83 發表於 19-10-2022 06:22 PM
好,唔該晒幾位師兄,甘安心等現貨算。

已插至$1480, 我指訂價

係YF-29的節奏 ~~~ 哈  發表於 20-10-2022 05:21 PM
Bandai應該想捧多隻MB Strike出來, 可以配無窮原創背包
今日係旋拍見到訂貨價落到 $13XX