Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[個人收藏] Generations Selects Titan Black Zarak

Dancougaproto 發表於 21-2-2022 07:48 PM
裝咗配件包身形順眼好多,可惜整唔到左右接地。
另外ching 有冇興趣買返隻dynaction Eva 配支卡 ...

腳掌有向內接地啊

至於Eva支槍.....係型
但唔多襯佢
所以唔諗住買喔

THOUTHER 發表於 21-2-2022 10:56 PM
TT社出仁萊,理論上當然最忠於原著,之不過MP級的QC同埋膠料,小弟就好唔放心。
FansHobby果隻仁萊外型的 ...

FB仁箂似大肚婆
某程度向官方G1仁箂致敬
令到玩家有玩到外型美化而又不失官方G1仁箂親切體驗
很成功的。

官方呢隻黑薩克黃色件的確有脆化問題
你既擔心唔係多余既
希望將來能夠出MP大小就好
畢竟咁大隻玩落唔方便
亦希望可以劃一比例出齊黑薩克,超巨人,超神仁萊,格蘭呢四個啦
始終認為官方支TYRANT SPEAR未夠長

難做到有漲力既pose

純白騎士姬Saber 發表於 22-2-2022 09:51 AM
FB仁箂似大肚婆
某程度向官方G1仁箂致敬
令到玩家有玩到外型美化而又不失官方G1仁箂親切體驗

師兄想玩縮水版黑薩克?N年前鐵工廠出過一隻IF EX-18D Lord Scorpion Dark Matter Ver.,細隻之餘不失威勢,重點係佢個頭一樣拆得出來做人仔,不過玩起上來就要小心了,因為果個人仔真係好細隻,一個唔小心就會俾「地板精靈」沒收!
另外Zeta Toys出過一隻EX-09 Ford,又係細比例,都算好玩,不過造型就唔多似福特了!
THOUTHER 發表於 22-2-2022 10:31 PM
師兄想玩縮水版黑薩克?N年前鐵工廠出過一隻IF EX-18D Lord Scorpion Dark Matter Ver.,細隻之餘不失威 ...

IRON FACTORY IF EX-18D LORD SCORPION/DARK MATTER我當時都知
聽聞黃色物料很容易脆化破裂.....

蠍子型態似Q版....唔算靚

基扡Mode

Big Transform

Black Roritchi隨D-311跟盒附送
呢個暗黒大帝 ブラックザラック 既守衞到新版本要自己另買
以Transformers Earthrise-Fasttrack轉顏色出Transformers Generations Selects-Black Roritchi
用限定模式出
可玩度唔可以同舊而語
有愛就後追吧

純白騎士姬Saber 發表於 7-4-2023 07:18 PM
Black Roritchi隨D-311跟盒附送呢個暗黒大帝 ブラックザラック 既守衞到新版本要自己另買以Transformer ...

官方黑薩克好似仲有街貨,但呢隻「實Q」就難搵了!呢隻係啡盒限定品要後追斷估都要食炒價吧!
THOUTHER 發表於 8-4-2023 12:41 AM
官方黑薩克好似仲有街貨,但呢隻「實Q」就難搵了!呢隻係啡盒限定品要後追斷估都要食炒價吧! ...

官方黑薩克街貨指?舖
反斗城唔覺有

實Q如果唔係炒得離普
300入都唔算平
同樣唔易搵
或許留意有冇人放售吧

【トランスフォーマー レガシー】ブラックザラックをアップグレード! / Upgrade for Transformers Legacy Titan Class BLACK ZARAK