Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[分享討論] 機械人研究所:Metal Robot魂 機動戰士 W 機體 (23年4月Updated)

熱狗OO 發表於 4-7-2022 01:14 PM
WING ZERO再販插水, 開訂唔洗狗舊

現在看回, WING ZERO下場真慘, 賣到依家都仲係周街有, 兼大部份只係680....
熱狗OO 發表於 6-5-2023 12:50 AM
現在看回, WING ZERO下場真慘, 賣到依家都仲係周街有, 兼大部份只係680....

市場問題 ja … 老實講,本身 wing zero 做得唔差,6百幾蚊,直頭抵玩啦
Vince 發表於 6-5-2023 09:19 AM
市場問題 ja … 老實講,本身 wing zero 做得唔差,6百幾蚊,直頭抵玩啦
...

同HG的RX78長期60元一樣, 我覺得BANDAI係特登啤咁多導人入WING系的MR魂坑
熱狗OO 發表於 6-5-2023 11:41 AM
同HG的RX78長期60元一樣, 我覺得BANDAI係特登啤咁多導人入WING系的MR魂坑

多 d 人入坑好丫 ... 快 d 出齊5子,之後出 機動武鬥傳 ...

雙頭龍好似好受歡迎咁
另外睇片畫面清咗唔錯
mushroom 發表於 8-5-2023 10:05 AM
雙頭龍好似好受歡迎咁
另外睇片畫面清咗唔錯

五飛機在HG及MG上往往在最後一款或淫限才出, 今次竟為五子中第三款出令市場意外

而此作亦是WING系MR魂中暫時最魔改的一款, 變左粗獷大隻仔但效果又幾好睇

明白  發表於 9-5-2023 10:24 AM