Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] ENTRY GRADE 1/144 STRIKE GUNDAM 突擊高達

槍盾版冇刀仔?。。。
熱狗OO 發表於 17-9-2021 02:55 PM
RX78出時驚為天人, 可動性超高, 高過HG不少, 尤其腳板接地性拔群

好喇, 幾個月後, 我終於知點解咁平

用C字扣是必然的.....
咁睇板件,突擊高達也會軟骨嗎
GUNPLA ROUND BOX ENTRY GRADE 1/144 STRIKE ROUGE 突擊嫣紅 (Lite Package Ver.) / RX-78-2 (Snow Image Color)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一番賞 D賞 ENTRY GRADE 1/144 STRIKE GUNDAM 突擊高達 Solid Clear 與 HG

http://schizophonic9.com/re7/eg_strike.html

GUNPLA ROUND BOX ENTRY GRADE 1/144 STRIKE ROUGE 突擊嫣紅 (Lite Package Ver.) / RX-78-2 (Snow Image Color)

ガンプラ入りラウンドBOX
賞味期限:2022年3月5日
価格:1,650円(税込)
2021年10月発送予定

https://hobby.dengeki.com/news/1363855/

本帖子中包含更多資源

x
日本已發售

本帖子中包含更多資源

x
RX78中伏後絕對不再買, 除非出GM當量產

本帖子中包含更多資源

x
刀仔一隻, 槍盾一隻, 之後每樣背包又一樣?  
ENTRY GRADE 1/144 STRIKE GUNDAM 突擊高達 (Lite Package Ver.)
ENTRY GRADE 1/144 ストライクガンダム(ライトパッケージVer.)
価格: 550円(税10%込)
発売日: 2021年12月17日
https://bandai-hobby.net/item/4738/

本帖子中包含更多資源

x
日本已出貨

本帖子中包含更多資源

x

Lite Package ver. 日本報告
http://schizophonic9.com/re7/eg_strikelite.html

究竟幾時先有?好心出快啲啦,出左咁多年都得一隻
newnov 發表於 20-12-2021 01:49 PM
究竟幾時先有?好心出快啲啦,出左咁多年都得一隻

EG STRIKE 香港到左 45一包 真心抵玩 唔玩144嘅我都手痕買左