Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩新品 [SHOKUGAN MODELING PROJECT] & SMP ALTERNATIVE DESTINY

yugi 發表於 19-3-2021 07:21 PM
咁睇黎勇者指令已收皮

除勇者王外,相信冇乜勇者既配角有機會出
Gunbuster 有興趣!唔知幾錢呢
Vince 發表於 19-3-2021 02:19 PM
機戰 OG 會出 smp ?
喂 ... 會唔會有 SRX

呢個決定又係得意,HG會出魔裝機神,係家又响SMP出OG,想點先:what:
k_dash 發表於 20-3-2021 12:19 AM
呢個決定又係得意,HG會出魔裝機神,係家又响SMP出OG,想點先

笨大一向如此啦, 當年 魂Spec, R3 同 HG 重戰機都係玩到好盡, 同比例亞路加同亞路加 Mark II 要到 R魂 先可以相聚

啱啱隻 MR魂 亞路加可能又係一隻孤兒仔, HG 以為補足番點知亞路加 Mark II 又玩魂限

總之沒完沒了玩死玩家
這個新LINE的看點完全就係機戰的原創機喇! 睇下出乜同幾貴喇;

至於超造型的 "根不" 就過份魔改了, 且看玩法或可動度有無新衝擊
一見到Gunbuster咁多detail位,即係覺得放系之前果d SMP度會好格格不入.