Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI【境界戰機】模型

eddiem249 發表於 1-6-2022 06:35 PM
垃圾系列,福利今日主角機已經跌到19蚊

睇番原來6月時最平19蚊, 依家50蚊真太貴

19蚊的話我買夠5隻作送禮或練習用

我好用心睇舊POST在看那款的手手腳腳或武器岩機動戰士用
訊鵝胡煮女主只衫實元!不過我都冇買到…
熱狗OO 發表於 25-1-2023 02:24 PM
訊鵝胡煮女主只衫實元!不過我都冇買到…

過年,貓點又有兩款40有找..不是改件款,仲有冇貨就唔知....
又登入唔到 發表於 25-1-2023 11:53 PM
過年,貓點又有兩款40有找..不是改件款,仲有冇貨就唔知....

曾經廿蚊過之下, 40蚊實在唔夠平囉

大部份貪平買入的都係當零件或改件俾機動戰士用既姐, 應該唔多人會整個砌完
熱狗OO 發表於 26-1-2023 11:09 AM
曾經廿蚊過之下, 40蚊實在唔夠平囉

大部份貪平買入的都係當零件或改件俾機動戰士用既姐, 應該唔多人會整 ...

畀你見到佢出,都未必買到..
此系列我終於破戒, 昨日在深精見到29蚊藍色龜頭機 (我唔知係乜黎, 總之個頭超柒)

見有兩把實體劍同一枝個樣都似真槍的步槍就買入當高達系的零件算, 反正30MM的槍仔DLC都無試過30蚊咁平

一出舖就即刻只拿內包及掉盒了
熱狗OO 發表於 3-2-2023 12:00 PM
此系列我終於破戒, 昨日在深精見到29蚊藍色龜頭機 (我唔知係乜黎, 總之個頭超柒)

見有兩把實體劍同一枝個 ...

日後見到30蚊就買喇, 依家幾款機都做緊40蚊我就覺得唔夠平, 因為40蚊可以買到30MM的DLC的了, 40蚊我真係寧願直接買30MM的DLC (雖然40蚊買一份槍劍根本就屈; 對YEN價)
HG 1/72 MAILeS BYAKUCHI 白雉 (鑽頭 & 爪臂)
価格: 2,640円(税10%込)
発売日: 2023年02月18日
https://bandai-hobby.net/item/5233/

HG 1/72 境界戰機 WEAPON SET 2
価格: 1,650円(税10%込)
https://bandai-hobby.net/item/5234/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 13-2-2023 04:26 PM
HG 1/72 MAILeS BYAKUCHI 白雉 (鑽頭 & 爪臂)
価格: 2,640円(税10%込)

應該係最後一水了吧? BANDAI呢個企劃不知蝕多少 , 衰過無動畫加持的30mm mission一大截
境界戰機系列最新作『境界戦機 極鋼ノ装鬼』企画進行中
https://www.kyoukai-senki.net/kyokko-no-souki/

模型銷情已經跌到新低
仲夠膽出新作
williamhychan 發表於 16-2-2023 03:59 PM
模型銷情已經跌到新低
仲夠膽出新作

冇嘅, 邊款插水至三十元物買嚟做零件囉。
仲敢出新作自信係邊度黎?
新作第一隻出行貨,其他全新機体全部魂限出吧