Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI【境界戰機】模型

熱狗OO 發表於 3-10-2022 06:27 PM
邊款再跌價至$15蚊煩請推高

部外傳機白雉F.G.E. color 上星期見信和孤賣$129
嘩,日頭唔好講人,模倉120
thx 發表於 3-10-2022 07:04 PM
部外傳機白雉F.G.E. color 上星期見信和孤賣$129
嘩,日頭唔好講人,模倉120
...

呢套近年最頂尖的垃圾機人作品無一隻值一百蚊, 一百蚊全市場都會揀水星的人棍;

外傳果隻藍白及配角精觀已插至79

但我覺得再半價都唔值, 等15蚊;

算喇廿蚊當買配件吧, 30蚊都要考慮下
熱狗OO 發表於 19-10-2022 09:28 PM
呢套近年最頂尖的垃圾機人作品無一隻值一百蚊, 一百蚊全市場都會揀水星的人棍;

外傳果隻藍白及配角精觀已 ...

見人fb講「玩具迷」全系列HG$20
thx 發表於 21-10-2022 03:45 PM

哇, 店舖地址!?

https://www.facebook.com/toysmazehk/(黃大仙同觀塘寫「快將開幕」,應該未開,
得油麻地、荃灣、深水埗)
thx 發表於 21-10-2022 03:45 PM

睇到了! 即去! 30MM的機械人求其一SET槍都35/40蚊, 20蚊當買枝槍其他作機動戰士的零件用!
熱狗OO 發表於 21-10-2022 05:18 PM
睇到了! 即去! 30MM的機械人求其一SET槍都35/40蚊, 20蚊當買枝槍其他作機動戰士的零件用!  ...

(黃大仙同觀塘寫「快將開幕」,應該未開,得油麻地、荃灣、深水埗
thx 發表於 21-10-2022 05:22 PM
(黃大仙同觀塘寫「快將開幕」,應該未開,得油麻地、荃灣、深水埗

太遲, 6PM前所有分店都售罄, 看面書D人十盒十盒咁買, 而荃灣分店的員工疑似自己買埋一份

HG 1/72 境界戦機 WEAPON SET 4 マルチジョイントフレーム
2023年5月発売
価格1,320円(税10%込)

HG 1/72 境界戦機 WEAPON SET 5
2023年6月発売
価格1,320円(税10%込)

https://bandai-hobby.net/site/ne ... 9/kyoukaisenki.html

隻1/100 FM版建武斬竟然160落到樓,唔係我買咗普通建武的話都會入
HG 1/72 境界戰機 WEAPON SET 4 Multi Joint Frame
価格: 1,320円(税10%込)
発売日: 2023年05月
https://bandai-hobby.net/item/5292/

HG 1/72 境界戰機 WEAPON SET 5
価格: 1,320円(税10%込)
発売日: 2023年06月
https://bandai-hobby.net/item/5301/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
熱狗OO 發表於 21-10-2022 09:58 PM
太遲, 6PM前所有分店都售罄, 看面書D人十盒十盒咁買, 而荃灣分店的員工疑似自己買埋一份 ...

模倉做特價,不過唔知仲有冇剩

今次只係5/60元, 唔夠平, 無買, 我見仲有好多棟, 等廿蚊  發表於 1-1-2023 05:57 PM

模倉又大減價.,運輸機和車不用一舊...又買貴野..
月份店就00機特價,應該叫賤價,不過只是唔同色又唔大興趣...

臭作戰機似乎最受歡迎就係躺平車車及#頸飛機, 一平就最快走呢兩款  發表於 1-1-2023 05:59 PM
今年年尾超多舖及超多產品大劈價, 我都買到懷疑人生, 跟住呢幾日見到BANDAI又推死貨比各店舖令至大劈價出現

但不久前某店曾經把臭作戰機以廿蚊放題玩串過PARTY後, 我對呢段時間"只"劈至4/50蚊實在不覺吸引

較早前深水步先劈過一批索斯機械獸致令小弟首次接觸, 垃圾對垃圾之下, 索斯獸的爽度高太多

熱狗OO 發表於 1-1-2023 05:56 PM
今年年尾超多舖及超多產品大劈價, 我都買到懷疑人生, 跟住呢幾日見到BANDAI又推死貨比各店舖令至大劈價出現 ...

連壽屋機娘好多都三百多其至二百樓下都有..
淘寶都唔使..見好多人淘D盒都好靚,但我買過兩盒都殘殘地...

不過開番關,多番人入,除了藥房,好多野可能過年前後無咁平...