Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 遲來的十五機合体

waiwaiwai326 發表於 23-3-2021 08:14 PM
15機同高廸安也跌到1字頭,什麼景況...我兩隻也是今個月買,合共買貴了5百...百獸王不會再早買了 ...

師兄玩具買左就算,唔好回頭再望價錢,如果玩玩具要玩到好似股票咁日日昅實個市,咁樣玩法會好辛苦的:60:
極火之炎 發表於 23-3-2021 06:03 PM
今日現×點已經見到19xx,有興趣可以去睇下

真係可能重有好多貨, 2千樓下真係唔錯
waiwaiwai326 發表於 23-3-2021 08:14 PM
15機同高廸安也跌到1字頭,什麼景況...我兩隻也是今個月買,合共買貴了5百...百獸王不會再早買了 ...

高迪安有可能跌多幾百, 其實唔係好多人會貴買
cmsjkung 發表於 23-3-2021 11:32 PM
高迪安有可能跌多幾百, 其實唔係好多人會貴買

定價是3萬6日圓,如跌到太低代理也不會補貨
剛剛上星期先入手,嘩咁快跌破二千大關,等遲啲跌千五蚊附近,買多一隻。

高迪安過2K真係搵鬼買,15K都唔想要:ar:
凡高 發表於 19-3-2021 05:13 AM
笨大嘢唔駛急,再再版時會變返正常價的,無死錯人~由得啲人炒啦,六神就係例子。 ...

可惡嘅係笨大唔會真係隻隻再版,例如gx-43,gx-46,gx-50 (雖然有DX,但太大隻,比例唔夾其他合金魂),gx-54......
凡高 發表於 26-3-2021 11:16 PM
高迪安過2K真係搵鬼買,15K都唔想要

Agreed, 唔係好多人杯茶, 真係再平D可能多啲師兄會入

S2000AP1 發表於 27-3-2021 01:35 AM
可惡嘅係笨大唔會真係隻隻再版,例如gx-43,gx-46,gx-50 (雖然有DX,但太大隻,比例唔夾其他合金魂),gx ...

Yes, 大武士如果再販, 我都有興趣買返

當年話佢要換頭變型, 搞到我無興趣買... (不過那幾年我有少少放棄買玩具, 就算六神我都係唔知第三次再販先買返)

但近年買 action toys 大武士, 先睇返合金魂 GX-43 開箱睇下係點變, 我先知原來佢個頭係收在肚內, 並唔係換頭變型, 咁我又接受喎...所以先想買返, 不過我又唔算好大愛, 有隻 action toys 玩下都可以頂下癮
fallout8 發表於 23-3-2021 10:28 PM
師兄玩具買左就算,唔好回頭再望價錢,如果玩玩具要玩到好似股票咁日日昅實個市,咁樣玩法會好辛苦的 ...

同意.. 隻GX-88我上年買28魚.  早買又唔得閒享受, 係近排先拆出來玩..  :(
waiwaiwai326 發表於 23-3-2021 08:18 PM
不只一間,全場齊插,反而隔幾條街的信和仍企硬,彷似平行世界,即使不受歡迎,也跌得太快,知情人士有無料爆, ...

已經橫誇到米青了

把玩性來講是載具疊砌
組合成人呢個售價今時今日仍然貴

除非有情意結

超合金魂再販暫時守得住未插過水好似只係得V型同百獸王...

19魚真係好吸引,但係對佢無咩愛,加上彈藥已用在『愛人』高迪安身上:(...
fallout8 發表於 1-4-2021 04:03 PM
超合金魂再販暫時守得住未插過水好似只係得V型同百獸王...

V型40周年也曽插到1k左右⋯⋯

百獸到年中返出就知守唔守得住
toylover 發表於 27-3-2021 12:37 PM
Yes, 大武士如果再販, 我都有興趣買返

當年話佢要換頭變型, 搞到我無興趣買... (不過那幾年我有少少放棄 ...

咁某程度上的確係換左頭…

一個車頭一個人頭…