Toysdaily 玩具日報

查看: 14427|回復: 31

[個人收藏] 遲來的十五機合体

十五機合体見到外面現在買22xx$, 所以後追一盒.

個價可能重有啲 drop. 不過我唔等了.

c兄,你可以 upload 圖去 https://Imgur.com 之後 post direct link 係 d 到就得。
Vince 發表於 14-3-2021 09:47 PM
c兄,你可以 upload 圖去 https://Imgur.com 之後 post direct link 係 d 到就得。

Thanks Vince 師兄
師兄做得好~啲炒家重ON車車標27XXup,今次佢地重唔食晒屎{:1_208:}活該!
有D受歡迎的玩具, 係香港一定炒.

我現在心態都係見到啱價錢先買

買唔到都沒所謂
凡高 發表於 17-3-2021 07:08 PM
師兄做得好~啲炒家重ON車車標27XXup,今次佢地重唔食晒屎活該!

隻百獸王拖到現在連想買的興趣都沒有了。當年價錢若果正常少少,可能都會盡量籌錢買…
Lawchee 發表於 17-3-2021 07:40 PM
隻百獸王拖到現在連想買的興趣都沒有了。當年價錢若果正常少少,可能都會盡量籌錢買… ...

Agreed, C 兄, 如果 Pose+ 出百獸開價3千幾, 現在買笨大的可能後悔

所以唔值得追炒價, 我就見到OK 價買也沒問題
Lawchee 發表於 17-3-2021 07:40 PM
隻百獸王拖到現在連想買的興趣都沒有了。當年價錢若果正常少少,可能都會盡量籌錢買… ...

笨大嘢唔駛急,再再版時會變返正常價的,無死錯人~由得啲人炒啦,六神就係例子。
cmsjkung 發表於 17-3-2021 07:28 PM
有D受歡迎的玩具, 係香港一定炒.

我現在心態都係見到啱價錢先買

係啦...炒風愈來愈過份.....,一係出貨日....俾秒殺...連實物都見唔到...

而家俾訓練到買唔到就算, 慢慢淡...
可有可冇心態~~
凡高 發表於 19-3-2021 05:13 AM
笨大嘢唔駛急,再再版時會變返正常價的,無死錯人~由得啲人炒啦,六神就係例子。 ...

六神我都入唔到. 個價仲係企得好硬:$
低處未算低:36:
今日現×點已經見到19xx,有興趣可以去睇下
極火之炎 發表於 23-3-2021 06:03 PM
今日現×點已經見到19xx,有興趣可以去睇下

我知你講邊間

可以等!唔急。
15機同高廸安也跌到1字頭,什麼景況...我兩隻也是今個月買,合共買貴了5百...百獸王不會再早買了

高迪安咁快有得跌?  發表於 23-3-2021 08:30 PM
純白騎士姬Saber 發表於 23-3-2021 06:08 PM
我知你講邊間

不只一間,全場齊插,反而隔幾條街的信和仍企硬,彷似平行世界,即使不受歡迎,也跌得太快,知情人士有無料爆,發生了什麼事?批發代理大發慈悲?