Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 百獸戰隊 百獸合体

出埋隻大鷹先有吸引力......

不過呢個系列有好多同款唔同色嘅動物(猩猩, 細獅子, 鱷魚...)
worrow 發表於 6-3-2021 03:57 PM
出埋隻大鷹先有吸引力......

不過呢個系列有好多同款唔同色嘅動物(猩猩, 細獅子, 鱷魚...) ...

唔會只出一隻啦 ... 一定長出長有 :^

百獸好似最後一套純動物的戰隊??? 之後的戰隊那些動物機體都要硬加其他元素,如半交通功具, 積木等元素
牙吠王實物照

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 百獸合体 牙吠王

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 百獣合体 ガオキング
メーカー希望小売価格: ¥1,650(税込:¥1,815)
2021年7月 発売

●プラスチックモデル(全3種)
1.ガオライオン&ガオイーグル
2.ガオシャーク&ガオタイガー
3.ガオバイソン
●ラムネ菓子1個

https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 49660551270000.html

PBHK
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] HYAKUJU SENTAI GAORANGER GAOKING
https://p-bandai.com/hk/item/A0900010001001

牙吠王不是限定         
這個新係列系咪冇左拼装環節

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 百獸合体 牙吠王

犀牛係度出左唔知隻鷹點出呢
k_dash 發表於 6-3-2021 12:11 AM
Bandai Candy條link出賣咗佢,hyperlink最尾係yyyymmdd_smp, 明明本來就係super minipla嚟,依家要為戰隊 ...

咁之後恐龍戰隊隻大獸神會唔會喺呢條line出呢?
laiken 發表於 23-4-2021 07:18 PM

大獸神一早出左啦
laiken 發表於 23-4-2021 07:18 PM

SMP只係改名而唔係開新line, 所以大獸神算係出過架啦
yugi 發表於 23-4-2021 03:26 PM
犀牛係度出左唔知隻鷹點出呢

良心啲就唔重複威力獸魂限出一盒幾隻(可能會連異色猩猩),乞兒啲就全組合組出由得啲威力獸重複