Toysdaily 玩具日報

查看: 25543|回復: 89

[新品消息] MODEROID 超重神 GRAVION

「MODEROID GOD GRAVION」
「MODEROID ゴッドグラヴィオン」
『超重神グラヴィオン』より、「ゴッドグラヴィオン」がプラスチックモデルで登場です!
グランカイザーと4機のグランディーヴァの合体を再現する組み立てキットとして開発が進められています!

https://twitter.com/gsc_mechasmile/status/1347726798302416899

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
「THE合体展」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1158377/

本帖子中包含更多資源

x
Good,
喜歡砌砌砌又唔想用咁多錢既我一定buy.
正,冇錢買千記嘅可以買呢隻滿足下
睇下做唔做到最終合神先決定
sk9091 發表於 10-1-2021 05:37 PM
睇下做唔做到最終合神先決定

無話唔得架,大量換件就乜都得
呢隻斷估肩位郁得掛.........
yugi 發表於 10-1-2021 08:04 PM
呢隻斷估肩位郁得掛.........

話曬呢隻都係模型,合體應該要拆手,冇咗佢個複雜嘅手變形機關,個膊頭應該可以好似普通高達咁移動:)

本帖子中包含更多資源

x

{:1_221:}very Good,
must buy item.
it looks cool :shiny:
Well, at least グランカイザー 得一隻.  唔會出多套甲又加多隻...
k_dash 發表於 10-1-2021 07:36 PM
無話唔得架,大量換件就乜都得

Sad but true...:no::no::no:
模型最煩是上色問題.....加上MODEROID D膠質太明顯

想起超重神 呢套戲 是在電視看見突然成套追

本帖子中包含更多資源

x